Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Afspraak maken met Jolijn..

…of stel je vraag online!

Al bijna 20 jaar adviseer ik binnen Bijzen&Dekker bedrijven in hun volgende stap naar een duurzame oplossing. Mijn consultancy achtergrond is hierin een fantastische basis, ik kan vanuit die praktijkervaring in diverse branches echt meedenken in een eerlijk en goed advies voor jouw bedrijf! Ook hou ik me bezig met alle ontwikkelingen van nieuwe beschikbare oplossingen waarmee wij Exact optimaal kunnen versterken. Wij willen jou alleen het beste kunnen adviseren.

Wil je met mij eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in. Daarnaast kun je mij bereiken per mail op jolijn@bijzen-dekker.nl of bel me op (06) 33 99 03 50!

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!