Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Afspraak maken met Thijs..

…of stel je vraag online!

Ik ben Thijs Lohuis en sinds begin 2023 werkzaam bij Bijzen&Dekker als Consultant. Vanuit mijn vorige werkgever heb ik ruime ervaring opgedaan met gebruik en inrichting van Exact Globe, Exact online, vPlan en Power BI. Ik kom zelf vanuit de productiebranche waar ik als Operationeel manager jarenlang werkzaam was. Hier was ik o.a. verantwoordelijk voor de inrichting van Exact op het gebied van de Logistiek en Productie. Tevens heb ik hier veel ervaring opgedaan met Power BI en vPlan wat ik zelf geïmplementeerd heb binnen dit bedrijf. Met deze praktijkervaring en mijn universitaire achtergrond kan ik door analytisch denken, samen met jouw input de beste oplossing voor jouw onderneming implementeren. Hierbij is het van belang vooruit te denken v.w.b. schaalbaarheid en digitalisering. Ik kijk ernaar uit om ook bij jou aan tafel te zitten. Wil je eens met mij sparren, bel of mail me, dan maken we snel een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!