Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Logistiek & groothandel automatiseren: Grip op voorraad en kosten

De marges worden steeds kleiner. Dus je wilt alleen inkopen wat je echt nodig hebt. Maar… gericht inkopen kan alleen als je weet wat je nog hebt liggen en kunt voorspellen wat je verwacht te gaan verkopen. En dat is lastig als je nog veel handmatig werk verricht. Een goed georganiseerd systeem, zowel aan de inkoop- als aan de verkoopkant is dus onmisbaar voor jouw organisatie. Leverbetrouwbaarheid is goud waard en dat snappen we bij Bijzen&Dekker.

Zoveel mogelijk orders op een dag

Bij Bijzen&Dekker krijg je een totaaloplossing binnen één systeem. Een Warehouse Management Systeem (WMS) dat op maat voelt, maar is opgebouwd uit bestaande software producten. En dat is een stuk duurzamer, want hierdoor ben je altijd verzekerd van de laatste updates en innovaties. Zo kun je jouw processen blijven verbeteren en sturen op het verhogen van het aantal orders per dag. Heb je een goed werkende webshop? Dan zorgen wij dat deze gekoppeld kan worden. Zo kunnen bijvoorbeeld inkoopfacturen direct digitaal verwerkt worden en krijg je een melding als er te veel korting wordt gegeven. Dat loopt lekker!

“Geen duur systeem, maar een duurzame oplossing die dagelijks bijdraagt aan jouw leverbetrouwbaarheid.”

Exact Warehouse Management System (WMS): aan één systeem genoeg

Bijzen&Dekker is partner van Exact software. Met Exact WMS kun je orders- en voorraad beheren, logistiek en de boekhouding regelen. Je hebt dus aan één systeem genoeg. Exact is de meest gebruikte software in groothandel. Maar, we staren ons niet blind op Exact. Blijkt een ander product nóg beter bij jou te passen? Dan kunnen we die ook toevoegen aan de oplossing. Daarbij zijn we heel eerlijk over welke functionaliteiten je nodig hebt. Zodat je straks geen duur systeem hebt, maar een duurzame oplossing die dagelijks bijdraagt aan jouw leverbetrouwbaarheid.

Lekker duurzaam

Door te automatiseren werk je lekkerder én duurzamer. Als je jouw voorraden digitaal beheerd, worden er minder handmatige fouten gemaakt. Oftewel: minder verspilling door onnodig hoge voorraden. Loonstroken bekijken en uren registreren, dat regelen jouw medewerkers via een app. Jouw printer draait dus geen overuren meer! Samen bedenken we slimme oplossingen om jouw sustainable goals te behalen.

& meer mogelijkheden

Heb je een vraag over de mogelijkheden van het Exact WMS of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Meer weten hierover? Neem contact op met Jolijn.

Het loopt lekker bij Hofman AnimalCare

“Met Bijzen&Dekker hebben we een partner waarmee we samen op zoek gaan naar de oplossing voor ons bedrijf, met als doel verder groeien en efficiënter werken.”

Maak vrijblijvend een afspraak!
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!