Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Automatisering in het onderwijs: Meer doen in minder tijd

Als onderwijsinstelling heb je vaak te maken met een complex CAO. Met als gevolg dat veel systemen niet geïmplementeerd kunnen worden. Ontzettend onhandig, vonden wij. Daarom heeft Bijzen&Dekker zelf een CAO platform gemaakt speciaal voor onderwijsinstellingen. Zo heb jij echt een totaaloplossing in huis waar HR, financiën én salaris in beheerd kunnen worden.

Alles in één

Bij Bijzen&Dekker krijg je een totaaloplossing binnen één systeem. We bepalen samen welke functies werken voor jouw organisatie en welke niet. Is er een koppeling nodig met een ander systeem? Bijvoorbeeld met een leverancier, het UWV of een arbodienst? Geen probleem! Meestal hebben we deze al gemaakt en zo niet, dan maken we hem. Jouw toekomstige systeem bevat in ieder geval een portaal waarin alle werkprocessen tussen scholen en stichtingen zijn geautomatiseerd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld iedere ochtend zien wat de status is van budgetten. Is er nog ruimte om te investeren? Mooi, dan kun je ook direct de inkoop goedkeuren en nieuwe leermiddelen bestellen, in datzelfde systeem.

Handmatige HR taken automatiseren

Er is een tekort aan mensen en (dus) aan tijd. Het automatiseren van werkzaamheden die handmatig worden uitgevoerd is dan de oplossing. Heeft een docent meer uren gewerkt of verder gereisd dan normaal? Dan wil hij dat terugzien op zijn loonstrook. In jouw nieuwe systeem worden deze wijzigingen automatisch berekend. Er is geen belletje of mailtje meer nodig naar HR. De docent kan ook zelf in het systeem en in zijn eigen medewerkersdossier. Voor bijvoorbeeld het invoeren van declaraties of om zijn loonstrook te bekijken. Op ieder moment van de dag, op ieder device. Werken op een vaste locatie is dus niet langer nodig. Want alles kan in de Cloud. Dat werkt lekker.

“Uiteindelijk moet er een systeem staan waar iedereen in jouw organisatie mee kan werken.”

Exact voor Onderwijs: aan één systeem genoeg

Bijzen&Dekker is partner van Exact software. Wat overigens niet wil zeggen dat we ons blind staren op Exact, we kijken altijd verder dan onze neus langs is. Uiteindelijk moet er een systeem staan waar iedereen in jouw organisatie mee kan werken. Daarom helpen we je ook met de implementatie van de nieuwe werkwijze. Hierbij krijg je hulp van onze deskundige consultants met ruime ervaring in het onderwijs en een persoonlijke projectleider. Is de automatisering succesvol doorgevoerd? Dan kun je ons nog iedere werkdag bereiken voor support. En als het echt nodig is… zelfs daarbuiten.

& meer mogelijkheden

Heb je een vraag over de mogelijkheden van Exact voor Onderwijs of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Jolijn

Meer weten hierover? Neem contact op met Jolijn!

Het loopt lekker met onze oplossing binnen het onderwijs

Ga  uiterst efficiënt met beschikbare gelden om, want  er worden goede prestaties verwacht. Daarom is het essentieel dat je de zaken op orde hebt.  Exact voor Onderwijs helpt je hierbij.  Of je nu zoekt naar financiële of inkoopsoftware, een manier om je onderwijs op specifieke werkprocessen te stroomlijnen óf naar een oplossing voor je personeels- en salarisadministratie.

Maak vrijblijvend een afspraak!
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!