Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Automatiseren in de zorg: slimme oplossingen die tijdwinst opleveren

In de zorg staat de mens centraal. Daarom wil je zo efficiënt mogelijk werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de mensen om wie het écht gaat. Meer doen in minder tijd, dat is de directe winst als je gaat automatiseren in de zorg. Bij Bijzen&Dekker weten we waar we over praten, want onze adviseurs komen uit de zorg. Zo heb je een sparringspartner die mee én verder kijkt.

Wat goed is, is goed

Bij Bijzen&Dekker vinden we het belangrijk dat we een oplossing vinden die werkt voor jouw organisatie. Wat goed werkt, moet je lekker zo laten. Wat beter kan, daar helpen wij je mee. Soms is een koppeling maken belangrijker dan een nieuw systeem implementeren, daar zijn we ook eerlijk in. We kunnen koppelingen maken met verzekeraars, cliëntdossiers en andere specifieke zorgoplossingen. Meestal hebben we deze al gemaakt en zo niet, dan maken we het alsnog. Doordat we al veel ervaring hebben met automatisering in de zorg, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dat werkt een stuk sneller én lekkerder.

Een veilig en duurzaam systeem

Privacy heeft onze focus in de zorg. Daarom geven we veel aandacht aan de beveiliging van jullie systeem, zodat cliëntdossiers blijven waar ze horen: in het systeem. We koppelen de bestaande zorgsystemen in één totaaloplossing, hierdoor voelt de oplossing op maat, terwijl het is opgebouwd uit bestaande softwareproducten. En dat is een stuk duurzamer, want hierdoor ben je altijd verzekerd van de laatste updates en innovaties.

“Uiteindelijk hebben jullie één systeem waar iedereen in de organisatie mee kan én wil werken.”

Mensen meenemen in de automatisering

Bijzen&Dekker is partner van Exact software, marktleider in de zorgsector. Wat overigens niet wil zeggen dat we ons blind staren op Exact, we kijken altijd verder dan onze neus langs is. Uiteindelijk moet er een systeem staan waar iedereen in jouw organisatie mee kan én wil werken. Daarom helpen we je ook met de implementatie van de nieuwe werkwijze. Hierbij krijg je hulp van onze deskundige consultants met ruime ervaring in de zorg. Is de automatisering succesvol doorgevoerd? Dan kun je ons nog iedere werkdag bereiken voor support. En als het echt nodig is… zelfs daarbuiten.

& meer mogelijkheden

Heb je een vraag over de mogelijkheden van Exact voor Zorg of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Meer weten hierover? Neem contact op met Jolijn.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!