Bijzen&Dekker is geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel!

De drijvende kracht (zeg maar krachten) achter Bijzen&Dekker leerden elkaar in 1994 kennen. Hans werkte als Controller en Johan als Exact Consultant. Nadat ze meerdere keren elkaar hadden opgezocht voor wederzijds advies, kwamen ze tot de conclusie dat ze anders dachten dan de rest. Ze besloten samen een bedrijf te starten in ERP systemen. (Enterprise Resource Planning, oftewel het vastleggen van bedrijfsprocessen). Iets waar toen nog geen focus op was, maar waar de mannen hun toekomstvisie in zagen. Het bleek een revolutionair idee in het MKB. Samen boden ze de ideale mix van techniek en financiële kennis.

Onze manier van werken is opvallend anders

Inmiddels is ERP niet meer weg te denken uit het MKB en weten veel ondernemingen de weg naar Bijzen&Dekker te vinden. Hier was vrij weinig marketing voor nodig, want de werkwijze van het team is opvallend anders dan bij andere aanbieders. Hoe dat komt? Gaan we je uitleggen.

De basis van een goed bedrijfsproces

Bedrijfsprocessen gaan over assets (een item, ding of entiteit) die perfect met elkaar moeten samenwerken. Ons werk lijkt in eerste instantie te gaan over software, systemen en machines, maar niets is minder waar. Het gaat net zo goed (en misschien nog wel meer) over mensen. Heel plat geslagen: Wij maken het makkelijk om systemen en mensen lekker samen te laten werken in jouw bedrijf. Met als logisch gevolg: mensen blij, jij blij. Want je gaat effectiever en productiever werken. Wat zorgt voor betere (financiële) resultaten. Simple as that.

Met plezier aan de slag in een nieuwe systeem

De weg hiernaartoe (dat ideale resultaat) lijkt vaak ingewikkeld en vermoeiend. Je ziet op tegen de verandering in de dagelijkse manier van werken. Hier komt onze unieke werkwijze naar voren: We combineren onze kennis van automatiseringssystemen, bedrijfsprocessen en gedragsverandering… en we maken het simpel. Want dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we systemen naadloos kunnen laten aansluiten bij jouw unieke bedrijfsdoelstellingen én hoe we jouw mensen mee kunnen nemen. Zodat ze met plezier aan de slag gaan in het nieuwe systeem.

Maak een afspraak via Esmeralda

Dit is waar we voor staan

Slimme mensen en oplossingen

Kennis is de basis van ons bedrijf. Hierdoor weet jij zeker dat we altijd een slimme oplossing vinden voor jouw vraagstuk.

De snelste route

We houden niet van onnodig zware trajecten en stapels papier. Daarom adviseren we je altijd wat de beste weg is om te nemen.

Aan een half woord genoeg

Ons team weet precies wie je bent en wat er loopt. Hierdoor heb je aan een half woord genoeg en kunnen we snel schakelen.

afspraak = resultaat (+ meer)

We beloven alleen wat we na kunnen komen. We willen het afgesproken resultaat behalen en het liefst overtreffen we je verwachtingen.

Dit zijn de hardlopers van Bijzen&Dekker

Adinda

Sales & Marketing Exact Online

(06) 11 86 79 63

Roel

Consultant / Business Consultant

Hans

Partner / Adviseur

Jorrit

Consultant

Esmeralda

Office Manager & Relatiebeheer

Jolijn

Operationeel directeur & Sales

(06) 33 99 03 50

Johan

Algemeen directeur & Consultant / Business Consultant

Gertjan

Consultant / Business Consultant

Inge

Adminstratie & HRM

Edwin

Support

Redmar

Consultant / Sales Consultant & Support

Dennis

Consultant / Business Consultant

Wiljan

Consultant / Business Consultant

Cato

Kantoormaatje

Jip

Kantoormaatje

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates