Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023
team

Bijzen&Dekker is geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel!

De drijvende kracht (zeg maar krachten) achter Bijzen&Dekker leerden elkaar in 1994 kennen. Hans werkte als Controller en Johan als Exact Consultant. Nadat ze meerdere keren elkaar hadden opgezocht voor wederzijds advies, kwamen ze tot de conclusie dat ze anders dachten dan de rest. Ze besloten samen een bedrijf te starten in ERP systemen. (Enterprise Resource Planning, oftewel het vastleggen van bedrijfsprocessen). Iets waar toen nog geen focus op was, maar waar de mannen hun toekomstvisie in zagen. Het bleek een revolutionair idee in het MKB. Samen boden ze de ideale mix van techniek en financiële kennis.

Onze manier van werken is opvallend anders

Inmiddels is ERP niet meer weg te denken uit het MKB en weten veel ondernemingen de weg naar Bijzen&Dekker te vinden. Hier was vrij weinig marketing voor nodig, want de werkwijze van het team is opvallend anders dan bij andere aanbieders. Hoe dat komt? Gaan we je uitleggen.

De basis van een goed bedrijfsproces

Bedrijfsprocessen gaan over assets (een item, ding of entiteit) die perfect met elkaar moeten samenwerken. Ons werk lijkt in eerste instantie te gaan over software, systemen en machines, maar niets is minder waar. Het gaat net zo goed (en misschien nog wel meer) over mensen. Heel plat geslagen: Wij maken het makkelijk om systemen en mensen lekker samen te laten werken in jouw bedrijf. Met als logisch gevolg: mensen blij, jij blij. Want je gaat effectiever en productiever werken. Wat zorgt voor betere (financiële) resultaten. Simple as that.

Met plezier aan de slag in een nieuwe systeem

De weg hiernaartoe (dat ideale resultaat) lijkt vaak ingewikkeld en vermoeiend. Je ziet op tegen de verandering in de dagelijkse manier van werken. Hier komt onze unieke werkwijze naar voren: We combineren onze kennis van jouw branche, automatiseringssystemen, bedrijfsprocessen en gedragsverandering… en we maken het simpel. Want dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we systemen naadloos kunnen laten aansluiten bij jouw unieke bedrijfsdoelstellingen én hoe we jouw mensen mee kunnen nemen. Zodat ze met plezier aan de slag gaan in het nieuwe systeem.

esmeralda

Maak een afspraak via Esmeralda

Dit is waar we voor staan

Slimme mensen en oplossingen

Kennis is de basis van ons bedrijf. Hierdoor weet jij zeker dat we altijd een slimme oplossing vinden voor jouw vraagstuk.

De snelste route

We houden niet van onnodig zware trajecten en stapels papier. Daarom adviseren we je altijd wat de beste weg is om te nemen.

Aan een half woord genoeg

Ons team weet precies wie je bent en wat er loopt. Hierdoor heb je aan een half woord genoeg en kunnen we snel schakelen.

afspraak = resultaat (+ meer)

We beloven alleen wat we na kunnen komen. We willen het afgesproken resultaat behalen en het liefst overtreffen we je verwachtingen.

Dit zijn de hardlopers van Bijzen&Dekker

Adinda

Sales & Marketing Exact Online

Adinda

“We zijn heel eerlijk over wat je nodig hebt. Zodat je straks geen duur systeem hebt, maar een duurzame oplossing.”

Hi, ik ben Adinda en al meer dan 20 jaar lid van de Bijzen&Dekker-familie! Je kunt mij alles vragen over Exact Online. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en je te adviseren over de mogelijkheden van Exact Online voor jouw organisatie. Liever remote? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail me om een afspraak te maken. Hopelijk tot snel!

Roel

Consultant / Business Consultant

“Er kan zoveel meer dan je denkt met onze oplossingen, ik laat het je graag zien. Mag ik binnenkort ook bij jou tijd komen besparen?”

Ik ben Roel de Haan en werk al bijna 20 jaar met heel veel plezier als Senior consultant bij Bijzen&Dekker. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het implementeren van Exact oplossingen maar ben ook specialist in het digitaliseren van inkoop- en verkoopprocessen. Met Exact, Scansys en Orbis heb ik al veel van onze klanten blij mogen maken en heb ik veel kostbare tijd voor ze bespaard. Dat geeft mij iedere dag weer heel veel energie om nog meer mooie dingen te mogen doen bij onze relaties. Digitalisering en automatiseren is mijn motto, daar bereiken we zoveel moois mee!

Hans

Partner / Adviseur

“Als adviseur blijft het de uitdaging om vooral buiten de bestaande kaders te blijven denken voor optimale ondersteuning en resultaat!”

Als een van de grondleggers van Bijzen&Dekker had ik samen met Johan de focus om gezamenlijk vanuit de organisatie het automatiseringsvraagstuk te behandelen. Nu 27 jaar verder zit het nog steeds in ons DNA om voor, vooral complexere, automatiseringsvraagstukken samen met de relatie de gewenste oplossing te ontdekken en toe te passen. Boeiend en uitdagend om als adviseur deel uit te maken van een Team dat zich blijft ontwikkelen in kennis, duurzaamheid en de toepasbaarheid ervan.

Mijn naam is Jorrit Krol en ik ben sinds anderhalf jaar als consultant in dienst bij Bijzen&Dekker. Ik heb in die tijd aan al heel wat mooie projecten mogen werken, o.a. diverse koppelingen tussen Exact en externe pakketten. De koppelingen maken wij met Orbis, een geweldige tool die veel van onze klanten gebruiken. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in PowerBI. PowerBI is een rapportage tool die de klant met een paar muisklikken de informatie geeft die het écht nodig heeft en zo altijd op basis van hun bedrijfsdata de juiste beslissingen kan nemen.

Esmeralda

Customer success manager & Sales

“Een persoonlijke relatie met onze klanten staat voor mij hoog in het vaandel. Door de planning te combineren met relatiebeheer ben ik goed op de hoogte van wat er speelt bij onze relaties.”

Ik ben Esmeralda en sinds 12 jaar ‘de spin in het web’ binnen Bijzen&Dekker. Als eerste aanspreekpunt voor onze relaties kun je bij mij terecht met alle vragen op het gebied van dienstverlening, planning en sales. Ook bezoek ik onze relaties in het kader van relatiebeheer, zo weten we nog beter wat er zich bij onze klanten afspeelt om proactief te kunnen meedenken en bijsturen als dat nodig is.

Jolijn

Operationeel directeur & Sales

(06) 33 99 03 50
Jolijn

“Ik kan vanuit praktijkervaring echt meedenken in het beste advies voor jouw bedrijf!”

Al bijna 20 jaar adviseer ik binnen Bijzen&Dekker bedrijven in hun volgende stap naar een duurzame oplossing. Mijn consultancy achtergrond is hierin een fantastische tool, ik kan vanuit die praktijkervaring in diverse branches echt meedenken in het beste advies voor jouw bedrijf! Ik hou me ook bezig met alle ontwikkelingen van nieuwe beschikbare oplossingen waarmee wij Exact optimaal versterken. Wil je met mij eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf? Bel of mail me en ik ga heel graag met jou in gesprek!

Johan

Algemeen directeur & Consultant / Business Consultant

“Vanuit mijn praktijkervaring in de productie en logistiek, kan ik met jou meedenken om te komen tot de best schaalbare oplossing voor jouw bedrijf. ”

Ik ben Thijs Lohuis en sinds begin 2023 werkzaam bij Bijzen&Dekker als Consultant. Vanuit mijn vorige werkgever heb ik ruime ervaring opgedaan met gebruik en inrichting van Exact Globe, Exact online, vPlan en Power BI. Ik kom zelf vanuit de productiebranche waar ik als Operationeel manager jarenlang werkzaam was. Hier was ik o.a. verantwoordelijk voor de inrichting van Exact op het gebied van de Logistiek en Productie. Tevens heb ik hier veel ervaring opgedaan met Power BI en vPlan wat ik zelf geïmplementeerd heb binnen dit bedrijf. Met deze praktijkervaring en mijn universitaire achtergrond kan ik door analytisch denken, samen met jouw input de beste oplossing voor jouw onderneming implementeren. Hierbij is het van belang vooruit te denken v.w.b. schaalbaarheid en digitalisering. Ik kijk ernaar uit om ook bij jou aan tafel te zitten. Wil je eens met mij sparren, bel of mail me, dan maken we snel een afspraak.

Inge

Administratie & HRM

“Een goede geautomatiseerde administratie is een must voor elk bedrijf”

Ik ben Inge en al bijna 10 jaar met veel plezier werkzaam bij Bijzen&Dekker. Ik verzorg de financiële administratie en HR-zaken. Mocht u hier vragen over hebben kunt u bij mij terecht.

 

“Onze klanten staan centraal en voor hen zetten we net dat stapje meer”

Al 10 jaar verzorg ik de support bij Bijzen&Dekker. Een prachtig vak waarin het helpen van onze klanten centraal staat. Van korte vragen tot grotere vraagstukken en alles er tussenin. De oplossing is vaak ICT gericht, maar vergis je niet, de mens staat altijd centraal.  Uiteindelijk wil je graag met een goed gevoel verder werken. Dat is mijn doel om altijd weer bij elke klant te bereiken. Altijd dat extra stapje zetten.

Redmar

Consultant / Sales Consultant & Support

Ik ben Redmar van`t Veer en ben sinds 4 jaar consultant bij Bijzen&Dekker. Ik houd mij naast Exact Globe en Exact Synergy ook bezig met Exact Online, een voor ons steeds belangrijkere markt. Naast consultancy geef ik ook trainingen en demo`s om te kijken of onze software en u de juiste match zijn. Ik kom dan ook graag langs om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen!

Dennis

Consultant / Business Consultant

“Hou altijd de waaromvraag in het achterhoofd bij het willen automatiseren van bedrijfsprocessen, alleen dan ga je echte doelen behalen!”

Als voormalig controller en nu al 15 jaar als consultant bij Bijzen&Dekker, heb ik aan beide kanten van de tafel gezeten en kan ik daarom terugvallen op zowel ruime boekhoudkundige als ook technische kennis. Op basis van mijn praktijkervaring adviseer ik de beste een meest duurzame oplossing voor onze klant. Veelal versterk ik Exact door het koppelen van aanvullende oplossingen zoals Orbis software voor BPM, Sumatra of Power BI voor rapportages en Scansys voor het digitaliseren van alle documenten. Het doel is om onze klanten helpen te verduurzamen en ze grip te geven op hun cijfers!

Wiljan

Consultant / Business Consultant

“Denk in oplossingen waar een klant iets aan heeft, niet in de (on)mogelijkheden van een softwareproduct.”

Al ruim 22 jaar adviseer en ondersteun ik met veel plezier vanuit Bijzen&Dekker bedrijven bij het automatiseren van processen en automatiseringsvraagstukken als consultant. Oplossingen bedenken voor klanten, deze met behulp van onder andere softwareproducten van Exact en Orbis op de juiste manier te implementeren en daarmee de klant tevreden maken, is iets waaruit  ik veel voldoening haal.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!