Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023
productie

Op naar de volgende groeifase met Exact Online Premium

premium

Exact Online Premium

Maak kennis met Exact Online Premium via deze video.

Lees ons BLOG! om te weten te komen wat Exact Online Premium voor jou zou kunnen betekenen.

Wil je meer informatie? Meld je aan voor ons WEBINAR Exact Online Premium.

Of graag zelf eens rondkijken in de software? Vraag een gratis PROEFLICENTIE aan!

Toch liever vrijblijvend een demo plannen? Neem dan CONTACT met ons op!

Om succes te bereiken, is heel wat nodig. Enerzijds vraagt het om talent, inzet en doorzettingsvermogen. Anderzijds zijn de juiste tools essentieel voor een krachtige motor. Dat is het fundament waarop je jouw bedrijf verder kunt laat groeien. Om je daarin te faciliteren, biedt Exact de Online Premium editie aan: de Premium editie voor Exact Online. Deze krachtige motor geeft jouw bedrijf de mogelijkheden en functionaliteiten om je groei en bedrijfsvoering te ondersteunen. Als je voorbij de startfase bent, verder wil groeien en wil automatiseren, dan neem je met Exact Online Premium onder de motorkap de juiste versnelling!

Wat maakt Exact Online Premium anders dan Exact Online?

De oplossing Exact Online Premium is de juiste krachtige motor voor jouw bedrijf als deze voldoet aan de volgende voorwaarden. Deze is speciaal gebouwd voor middelgrote bedrijven die verder willen groeien, willen automatiseren, veel transacties hebben en complexere processen geïmplementeerd hebben. Hiermee kun je als bedrijf blijvend profiteren van de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die Exact Online te bieden heeft.

De voordelen van Exact Online Premium

Het klinkt mooi natuurlijk, maar je vraagt je wellicht af: “Wat heeft Premium te bieden? Hoe voldoe je aan deze stijgende klanteisen en een groeiend aantal online transacties?” Dat vertellen we je graag:

  • Hoger aantal transacties en meer snelheid
  • Ingebouwde dashboards van Power BI
  • Eigen Power Bi rapporten integreren door de ingebouwde connector
  • Veel meer functionaliteit
  • Aanpasbare software middels “Flex”
  • Slimme procesautomatisering middels “Flow”
  • Toevoegen van functionaliteit door Low-code toepassing Azure functions
  • Teams-integratie

Uitstekende ervaring en prestaties bij een hoog aantal transacties

Met de Exact Online Premium editie helpen we je verder te groeien en continuïteit te waarborgen met een veilige online oplossing voor Finance, Operations en meer. En je bent niet de eerste die daarop zal vertrouwen. XXL Nutrition is een sportvoedingsbedrijf dat groeide van een startup tot één van de leidende sportvoedingsbedrijven in Nederland, mede dankzij Exact Online Handel Premium.

“Wij zochten een oplossing die onze groei kan bijhouden. Met de nieuwe editie Exact Online Handel Premium hebben we die gevonden.”

René van der Zel, CEO bij XXL Nutrition

Inzicht en grip op je bedrijf, door ingebouwde en aanpasbare Power BI dashboards

Niet langer worstelen om informatie uit het systeem te halen, dankzij Exact Online Premium. Je stuurt je bedrijf hiermee op feiten, duidelijk weergegeven op de manier die past bij jouw bedrijf. In de Premium editie leveren we een diverse standaard Power BI Dashboards. Deze kan je met een Microsoft Power BI licentie direct gebruiken en zelf aanpassen naar de wensen van jouw bedrijf. Je kunt de informatie precies zo weergegeven zoals jij dat nodig hebt.

De meest uitgebreide functionaliteit, zoals ordermanagement, voorraadreserveringen en geavanceerde MRP

Als voorbeeld nemen we de Handel editie. Deze biedt je het gereedschap om op het juiste moment, de juiste voorraad in huis te hebben. Je voorkomt dat je misgrijpt bij uitleveren of teveel geld vastzet in voorraad, door te automatiseren. Zo maak je de stijgende verwachtingen van je klant waar. Met de vernieuwde MRP kun je per artikel aangeven hoe je de voorraad wilt aanvullen en wat de bestelgrootte is. Ook hebben we voor gedefinieerde scenario’s voor calculatie toegevoegd en meer.

exact

Meer weten over Exact Online Premium? Neem contact op met ons Sales-team!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!