Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Bijzen&Dekker is jouw specialist in procesoptimalisatie

Zo ziet samenwerken met Bijzen&Dekker eruit

Ok, je wilt automatiseren. Maar waar begin je? Je hebt waarschijnlijk genoeg vragen over de automatiseringsmogelijkheden binnen jouw bedrijf. Daarom is de eerste kennismaking met ons altijd geheel vrijblijvend. Of je nu een kleine, grote, eenvoudige of complexe organisatie hebt, een groothandel of productiebedrijf,  wij slaan een brug tussen jouw wensen en de software die je nodig hebt.

First contact

Jij wilt met specialisten in gesprek die kennis hebben van jouw branche. En wij willen graag weten welke wensen en eisen je hebt en of hier al voldoende over is nagedacht. Daarom houden we eerst een kennismakingsgesprek. Telefonisch of digitaal, wat jij fijn vindt. Tijdens dit gesprek stellen we vooral vragen en kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Hebben je bedrijfsprocessen Exact Business Solutions nodig of biedt Exact Online alles wat je nodig hebt? Exact Business Solutions is een on-premise concept wat zowel in de cloud als in jouw netwerk kan worden geplaatst. Exact Online is een SAAS concept dat volledig in de cloud staat en altijd bereikbaar is op ieder mobiel apparaat. Is Exact Online jouw product? Dan helpen we je op weg met een implementatie die al binnen 3 werkdagen gereed kan zijn. Heb je de oplossingen van Exact Business Solutions nodig? Dan maken we een afspraak en komen we bij je op bezoek. Tijdens deze afspraak bespreken we alle bestaande processen en de pijnpunten daarin. Nadat we een goed beeld hebben gekregen van jouw bedrijf gaan we thuis aan de slag met een plan van aanpak en een demo op maat.

Jouw Exact kennispartner met specialistische kennis van jouw branche

Al meer dan 25 jaar implementeren wij Exact bij velen van onze klanten. Inmiddels zijn we meer dan 800 implementaties verder en kunnen wij met recht zeggen dat we een kennispartner van Exact zijn. Kennis van alle verschillende oplossingen maar ook kennis van verschillende branches waarvoor we specialisten in huis hebben. Wij kunnen daarom heel goed adviseren wat het beste past bij jouw bedrijf en de behoeftes die je hebt. Om dit advies te kunnen maken, kruipen wij in de huid van jouw organisatie en gebruiken wij onze kennis van de oplossingen en de branches om te komen tot het advies wat jij nodig hebt. Wij gaan je hiervan ook overtuigen door een op maat gemaakte demo waarin jij jouw bedrijfsprocessen ziet terugkomen, onze kennis wordt jouw kennis.

Een oplossing die voelt als maatwerk

We adviseren alleen producten die het beste werken voor jouw organisatie. Hierdoor voelt de oplossing altijd als maatwerk, terwijl het is opgebouwd uit bestaande software. En dat is een stuk duurzamer: updates en nieuwe innovaties zijn supersnel door te voeren. Geloof ons, dat werkt echt een stuk lekkerder. Doordat we bestaande producten gebruiken zitten we ook niet aan elkaar vast. Een klik en wederzijds vertrouwen vinden wij namelijk veel belangrijker. Zijn we geen match meer? No hard feelings, dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Het systeem verhuist namelijk gewoon met je mee.

Een systeem waar echt iedereen mee wil (en kan) werken

Tijdens de implementatie ga je de kracht van Bijzen&Dekker ten volle ervaren. Dit is namelijk waar Bijzen&Dekker een stap verder gaat dan andere aanbieders. Je krijgt tijdens het gehele traject ondersteuning van consultants met veel kennis van jouw branche. Zo kunnen we jouw medewerkers zo goed mogelijk begeleiden naar de nieuwe manier van werken. Daarnaast kijken we welke projectmanager het beste bij jou past, zowel op persoonlijk als op kennisgebied. Deze projectmanager is jouw go-to-person bij vragen. Hij (of zij) heeft het overzicht en stuurt bij wanneer nodig. Zo kun jij je blijven focussen op je organisatie én blijf je betrokken bij de implementatie.

Wil je liever een consultant van Bijzen&Dekker in jouw bedrijf hebben tijdens een bepaalde periode? Kan ook! Ook op interim basis zijn onze toppers in te zetten. Wil je hier meer over weten? Stuur ons dan een bericht.

(Remote) support all the way

Na de implementatie gaat jouw project naar onze eigen helpdesk. Zo blijven de lijntjes lekker kort. Wanneer er iets even niet lekker loopt, kunnen wij met één druk op de knop digitaal bij je zijn. Via Teamviewer kijken we mee op jouw device zodat jij binnen no-time weer verder kunt. Wil je Teamviewer gebruiken? Ga dan naar deze pagina voor meer uitleg.

Zin in SLA?

Om jou zo goed mogelijk te kunnen (blijven) helpen, hebben we verschillende SLA contracten opgesteld (Service Level Agreement Contracts) zodat jij weet wat je van ons kunt verwachten op het gebied van service. Door een contract af te sluiten krijg je garanties op respons en oplossingstermijnen. Deze hebben we in drie vormen: Brons, Zilver en Goud. Is jouw organisatie compleet afhankelijk van Exact, en dus van ons? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden en kies je voor Goud. Weten welk contract het beste bij jouw organisatie zou passen? Neem dan contact met ons op!

Dit is waar we voor staan

Slimme mensen en oplossingen

Kennis is de basis van ons bedrijf. Hierdoor weet jij zeker dat we altijd een slimme oplossing vinden voor jouw vraagstuk.

De snelste route

We houden niet van onnodig zware trajecten en stapels papier. Daarom adviseren we je altijd wat de beste weg is om te nemen.

Aan een half woord genoeg

Ons team weet precies wie je bent en wat er loopt. Hierdoor heb je aan een half woord genoeg en kunnen we snel schakelen.

afspraak = resultaat (+ meer)

We beloven alleen wat we na kunnen komen. We willen het afgesproken resultaat behalen en het liefst overtreffen we je verwachtingen.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!