Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Blije klanten, mooie woorden

Hier loopt het al lekker!

Ontzettend trots zijn we op alle mooie organisaties die wij in de afgelopen jaren hebben mogen helpen. Hieronder een greep uit de reviews die wij van onze klanten hebben gekregen. Ben jij ook klant bij ons, maar sta je hier nog niet tussen en zou je dat wel willen? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een mooie quote.

Faber Electronics

Wij zijn een paar jaar geleden van partner geswitcht naar Bijzen&Dekker en hebben hier geen moment…

Faber Electronics

Wij zijn een paar jaar geleden van partner geswitcht naar Bijzen&Dekker en hebben hier geen moment spijt van gehad. Wanneer wij bellen met een probleem wordt er altijd snel en adequaat gereageerd en de ondersteuning bij onze lange termijn doelen is erg professioneel en bovenal prettig.

Roofing Service

Met Bijzen&Dekker als partner zijn wij verzekerd van een optimale automatisering van onze bedrijfsprocessen. Korte lijnen,…

Roofing Service

Met Bijzen&Dekker als partner zijn wij verzekerd van een optimale automatisering van onze bedrijfsprocessen. Korte lijnen, duidelijke afspraken en resultaat gericht.

Morgo Folietechniek

Bijzen&Dekker staat voor ons voor samen bouwen aan efficiënter gebruik van Exact Globe. Dat is een…

Morgo Folietechniek

Bijzen&Dekker staat voor ons voor samen bouwen aan efficiënter gebruik van Exact Globe. Dat is een continue proces en de samenwerking ervaren wij als onmisbaar!

Global Electronics

’Luisteren, analyseren en altijd in staat een oplossing te realiseren. Focus op resultaat dus, en dat…

Global Electronics

’Luisteren, analyseren en altijd in staat een oplossing te realiseren. Focus op resultaat dus, en dat bevalt ons erg goed!’’ Dat is Bijzen&Dekker voor ons.

Paperfoam

“Door de korte lijnen met en binnen Bijzen en Dekker weten we onze bedrijfsprocessen middels Exact te optimaliseren.”

Paperfoam

“Door de korte lijnen met en binnen Bijzen&Dekker weten we onze bedrijfsprocessen middels Exact te optimaliseren.”

Bosgoed Holding

“Bijzen&Dekker is in staat om invulling te geven aan onze wensen met betrekking tot ons Erp-systeem, zowel in Nederland als in het buitenland.”

Bosgoed Holding

“Sinds jaar en dag gebruiken we Exact voor onze bedrijfsvoering. Door groei van de onderneming in omvang en complexiteit was er behoefte aan een It-partner die dit proces kan ondersteunen. In Bijzen&Dekker hebben we die partij gevonden. Ze zijn in staat om invulling te geven aan onze wensen met betrekking tot ons Erp-systeem, zowel in Nederland als in het buitenland.”

Hofman Animalcare

“Met Bijzen&Dekker hebben we een partner waarmee we constant samen op zoek blijven naar de beste oplossing voor onze organisatie, met als doel verder groeien, verduurzamen en efficiënter werken.”

Hofman Animalcare

“Met Bijzen&Dekker hebben we een partner waarmee we samen op zoek gaan naar de oplossing voor ons bedrijf, met als doel verder groeien en efficiënter werken.”

Osinga Brilmode

“Al jaren onze partner, altijd goed bereikbaar en een persoonlijk en prettig contact.”

Osinga Brilmode

“Al jaren onze partner, altijd goed bereikbaar en een persoonlijk en prettig contact.”

dienstverlening

Onderwijsstichting Arcade

“Door een goede en fijne samenwerking wordt ieder automatiseringsproces weer een succes!”

dienstverlening

Onderwijsstichting Arcade

“Door een goede en fijne samenwerking wordt ieder automatiseringsproces weer een succes!”

Centrop

“De contacten die we tot nu toe gehad hebben met Bijzen&Dekker zijn zeer vriendelijk, doortastend en vooral oplossend. We kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Centrop

Centrop werkt al geruime tijd met Exact software. Met onze vorige partner werkten we ook in een Cloud omgeving en werd er een Centrop specifiek programma onderhouden. Deze is compleet herschreven door een nieuwe partij en daarmee zochten we ook een andere partner voor onze Exact Software. Via een tussenstap zijn we bij Bijzen&Dekker uitgekomen. Een zeer vriendelijke en constructieve aanpak kwam direct heel goed bij ons binnen. Een probleem waar we al een paar maanden tegenaan liepen, werd binnen een paar uur opgelost. Hoe heerlijk is dat! De contacten die we tot nu toe gehad hebben met Bijzen&Dekker zijn zeer vriendelijk, doortastend en vooral oplossend. We kijken uit naar de verdere samenwerking.”

Ticketcounter

“Een zeer prettige, professionele en open kennismaking gaf ons direct het vertrouwen dat we als bedrijven ‘een match’ zijn, wat de basis is voor een goede samenwerking.”

Ticketcounter

“Onze nieuwe financial controller had in het verleden met zeer veel plezier samengewerkt met Bijzen-Dekker en adviseerde ons om de nieuwe Exact implementatie met hen te doen. Na een eerste kennismaking was ons direct duidelijk waarom. Een zeer prettige, professionele en open kennismaking gaf ons direct het vertrouwen dat we als bedrijven ‘een match’ zijn, wat de basis is voor een goede samenwerking. We starten nu aan de uitvoering en hebben het volste vertrouwen in een goede afloop.”

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!