Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Actie vereist: Benodigde Office365 aanpassing in ImageCapture

Wegens het uitfaseren van Basic Authentication voor Office 365 is ImageCapture uitgebreid met de mogelijkheid om OAuth autorisatie te gebruiken. Microsoft stopt met de ondersteuning van Basic Authentication in de tweede helft van 2022. Indien je in ImageCapture gebruik maakt van het importeren of versturen van email via Office 365, dien je het geconfigureerde Microsoft Exchange Email Account te vervangen door een Microsoft Graph Email Account.

Een Microsoft Graph Email Account gebruikt OAuth voor autorisatie met Office 365. Hiervoor is het nodig om een app registration aan te maken in de Azure portal van Microsoft. In deze portal worden alle benodigde rechten gedefinieerd en gegevens vastgelegd die nodig zijn voor OAuth vanuit ImageCapture.

Als je met een oudere versie van ImageCapture werkt (ouder dan 8.11.1) moet de software eerst worden geüpdatet.

Wil je onze hulp inschakelen om e.e.a. voor je te regelen? Neem even contact met ons op. Wij zorgen tevens dat je systeembeheerder of hardwareleverancier de benodigde informatie krijgt van de werkzaamheden die op de server moet worden verricht voordat wij de update kunnen uitvoeren.

esmeralda

Neem contact op met Esmeralda voor meer informatie.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!