Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

WHITEPAPER

Automatiseren van fabrikanten en handelsbedrijven in elektrotechnische producten

Automatiseren van fabrikanten en handelsbedrijven in elektrotechnische producten

De markt van elektronische producten is sinds corona behoorlijk volatiel. Levertijden fluctueren, prijzen schommelen met als gevolg dat ook de voorraden sterk aan verandering onderhevig zijn. Automatisering is feitelijk essentieel om het overzicht te bewaren, maar ook om snel in te kunnen spelen op die wisselende omstandigheden. Daar weten ze bij Global Electronics inmiddels alles van. De producent van printplaten is tijdig ingespeeld op die veranderende markt.

Tijdens corona hebben een heleboel bedrijven sterk op de rem getrapt met het orderen van elektronica met name aan de industriële kant, zegt Gerald Spijksma van Global Electronics. “Na de lockdowns was er sprake van een hausse. De vraag was veel groter dan het aanbod aan componenten. Dat heeft in de sector tot wisselende resultaten geleid. Of je was als bedrijf in staat om te anticiperen op die veranderende omstandigheden of je zag werkelijk door de bomen het bos niet meer. Door een stukje kennis en vooral een vroege focus op automatisering hebben we sindsdien hele grote stappen kunnen zetten.”

“Door een stukje kennis en vooral een vroege focus op automatisering hebben we sindsdien hele grote stappen kunnen zetten.”

Jolijn

Heb je een vraag over onze oplossingen? Jolijn vertelt je er graag meer over!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!