Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

nieuws

Bankkoppeling Bunq + Knab voor Exact Online-gebruikers stopt

Bankkoppeling klassieke stijl (1.0) voor Bunq en Knab stopt per 31-12-2023

Nederlandse Exact Online klanten met een bestaande klassieke stijl bankkoppeling voor Bunq en/of Knab dienen voor 31-12-2023 te migreren naar een PSD2 bankkoppeling. Per die datum komt de huidige bankkoppeling te vervallen en werkt deze niet meer.

Het was al mogelijk om een ​​PSD2 bankkoppeling aan te maken met de Bunq en/of Knab, maar nu is het voor klanten met een bestaande klassieke stijl bankkoppeling mogelijk om deze te migreren naar PSD2 via de migratiewizard*.

 

De opzet is hetzelfde als de andere PSD2-bankkoppelingen, dus het is verplicht om eerst de bedrijfsscreening** af te ronden. Voor klanten die al de klassieke bankkoppeling hebben, komt er een migratiewizard beschikbaar via [Bedrijfsnaam, Instellingen, Tabblad bankkoppelingen] of [Bedrijfsnaam, Stamgegevens, Bank, Beheer bankkoppeling volgende generatie].

Voor nieuwe klanten is de wizard Bank aanmaken beschikbaar. Aangezien het PSD2 is, is de toestemming slechts 180 dagen geldig. Klanten worden er vanaf 10 dagen voor het verlopen van de toestemming via e-mail en in het financiële dashboard op tijd aan herinnerd de toestemming te verlengen.

Adinda

Hulp en/of advies nodig? Neem contact op met Adinda!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!