Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

WHITEPAPER

Bijzen&Dekker en Exact: Een gouden combinatie

Bijzen&Dekker en Exact: een gouden combinatie

 

Een softwarelandschap dat zich aanpast aan jouw behoefte, het kan echt! Ontdek de kracht van Exact in combinatie met de kennis en expertise van Bijzen&Dekker en laat je verrassen door een schaalbare oplossing op maat. Operationeel directeur Jolijn van der Plas verklapt het geheim achter deze bijna 30 jaar ‘gouden combinatie’.

 

Exact is een oplossing die je nog steeds op je eigen IT-landschap kan laten draaien, maar ook volledig in de cloud functioneert of die je in een SaaS-formule kan afnemen. “Voor ieder dus wat wils”, benadrukt Jolijn. “Komt nog bij dat de software zich heel eenvoudig laat op- en afschalen op basis van jouw behoefte. Ben je als bedrijf seizoensafhankelijk en heb je bijvoorbeeld in de zomer meer mensen en dus gebruikers nodig op het platform, dan is het wel zo prettig als je een omgeving hebt die dat mogelijk maakt, waarbij je dus in de winter het aantal gebruikers kan afschalen en dus minder betaalt. Dat is de kracht van Exact, die voor bijna alle branches in Nederland een mooie oplossing kan bieden. Dan is het natuurlijk wel van belang dat je kunt vertrouwen op een partner die optimaal gebruikmaakt van die mogelijkheden en schaalbaarheid. Dat is Bijzen&Dekker ten voeten uit.”

 

Branchespecifieke kennis

Van Exact Globe en Synergy tot Exact Online, Bijzen&Dekker is bekend met het volledige ecosysteem van de Nederlandse softwareleverancier. “Dat maakt dat we voor ieder bedrijf de meest optimale oplossing kunnen neerzetten”, zegt Jolijn. “We kijken altijd kritisch naar bestaande processen en schromen niet om advies te geven voor eventuele veranderingen die volgens ons van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn. Het doel is uiteindelijk om gezamenlijk tot een schaalbare oplossing te komen die écht bijdraagt aan de groei die je wilt maken.” En die kunst verstaan ze bij Bijzen&Dekker, nadat ze bijna 30 jaar geleden zijn opgericht, als geen ander. “Veel van onze consultants komen uit de praktijk en hebben gewerkt in de branches waarin onze klanten opereren, vaak vanuit een management-, operationele- of controllerfunctie. Ze kennen niet alleen het klappen van de zweep, maar zijn ook in staat om mee te denken in een oplossing die ook werkbaar is voor de desbetreffende branche, zodat je een eerlijk advies krijgt over wat je nodig hebt.

 

Jolijn

Heb je een vraag over onze oplossingen? Jolijn vertelt je er graag meer over!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!