nieuws

Bijzen&Dekker in het nieuw!

Eindelijk, onze website en huisstijl passen weer bij wie we echt zijn. Lekker overzichtelijk, duidelijk en met een knipoog. Bij Bijzen&Dekker werken we graag met systemen die lekker werken én er lekker uitzien. Dus daar hoort onze eigen website natuurlijk ook bij! Ben je benieuwd hoe onze nieuwe website tot stand gekomen is? We nemen je graag even mee op onze ‘reis’.

Onze manier van werken is opvallend anders

Dat is één van de dingen die we vaak zeggen én terug horen van onze klanten. Maar wat maakt ons nou precies zo anders? Wat is de essentie van ons werk? Wat kunnen we nou echt beloven aan onze klanten, aan jou? Dit zijn de vragen waar we eerst antwoord op hebben gegeven voordat we aan de slag gingen met de website. We wilden namelijk wel een duurzame website neerzetten en dat kan alleen als je fundament goed is. Pas als de basis sterk staat, kun je bouwen én verder groeien. Dat is precies hoe wij ook te werk gaan bij onze klanten. We brengen altijd eerst jouw wensen, pijnpunten en bestaande processen in kaart, voordat we advies geven. Dat is jouw fundament voor een soepele automatisering. Wil je alvast meer weten over onze manier van werken? Lees dan: Dit is hoe het werkt.

Dat loopt lekker!

Dus. We legden ons fundament vast in een merkidentiteit. Met kernwaarden die je ook terug kunt vinden op onze nieuwe website: 1) rijk aan kennis 2) loyaal en betrokken 3) meebewegend 4) betrouwbare partner en 5) wij maken het leuk. We doken de diepte in en zochten naar de essentie van wat wij voor jou doen. Conclusie? We zorgen dat het lekker loopt. Dat alles in je bedrijf moeiteloos met elkaar samenwerkt, van proces tot personeel. Hiervoor heb je kennis nodig van automatiseringssystemen, bedrijfsprocessen en gedragsverandering. Kennis die je in huis haalt met Bijzen&Dekker. Dus dat is onze nieuwe slogan geworden: Dat loopt lekker met Bijzen&Dekker! Ben je benieuwd naar het hele verhaal achter Bijzen&Dekker? Lees dan vooral even verder op: Dit zijn wij.

Een oplossing die voelt als maatwerk

Gestut op onze merkidentiteit hebben we een nieuwe website laten ontwerpen. Een op maat gemaakte website binnen een bestaand open source systeem. Waarom? Omdat dit systeem ons de vrijheid geeft om door te groeien op de manier hoe wij dat willen. Welke kant we ook op willen, alles is mogelijk. Vanuit diezelfde gedachte zetten we ook automatiseringssystemen op voor onze klanten. We adviseren alleen producten die het beste werken voor jouw organisatie. Hierdoor voelt de oplossing altijd als maatwerk, terwijl het is opgebouwd uit bestaande software. En dat is een stuk duurzamer: updates en nieuwe innovaties zijn supersnel door te voeren. Geloof ons, dat werkt echt een stuk lekkerder. Wil je weten met welke producten en partners we samenwerken? Bekijk dan Onze producten en Onze partners.

Aan een half woord genoeg

Maar weer even terug naar die website. We maakten keuzes in kleuren, foto’s, teksten en opbouw. Alles op elkaar afgestemd en zo gebruiksvriendelijk mogelijk. We werden geïnterviewd en mochten op de kiek in ons karakteristieke kantoorpand en in het mooie oranjepark in Apeldoorn. Ook maakten we een online keuzehulp, zodat het nog makkelijker wordt voor jou om het juiste product te kiezen. En wil je meer weten? Dan heb je met één druk op de knop je vraag gesteld via de chat, mail of telefoon. En zo werkt het ook tijdens de implementatie van jouw nieuwe automatiseringssysteem: contact opnemen gaat snel en eenvoudig. Je krijgt een eigen projectmanager die het overzicht houdt en bijstuurt wanneer nodig. Zo heb je aan een half woord genoeg en kun jij je blijven focussen op je organisatie terwijl het ondertussen steeds lekkerder gaat lopen. Net zoals bij onze huidige klanten, die op onze gloednieuwe Referentiepagina wel wat mooie woorden wilden delen.

Heb je verbeterpunten of andere suggesties? Laat ze aan ons weten! We zijn altijd in ontwikkeling en horen graag van jou of het nog lekkerder kan lopen.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!