Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

BLOG

Bijzen&Dekker werkt net even anders!

Wij zijn Bijzen&Dekker

En werken net even anders!

Bij Bijzen&Dekker geloven we niet zozeer in maatwerk, maar vooral in op maat geïmplementeerde oplossingen. “Het gebruik van standaard software leidt tot een stabielere, betere en meer duurzame oplossing”, zegt operationeel directeur Jolijn van der Plas. “Een organisatie kan bovendien meelopen in standaard updates en is uiteindelijk goedkoper uit. Neemt niet weg dat we wél altijd de breedte opzoeken, ook op het gebied van Exact.”

Volgens Van der Plas werkt Bijzen&Dekker net even anders dan anderen. “Aan het begin van een traject maken we altijd een digitale tekening van het vraagstuk. Dat doen we om samen te bepalen of we elkaar goed begrepen. Door niet zozeer uit te gaan van wat een bedrijf denkt nodig te hebben, maar door samen op zoek te gaan naar de beste oplossing. Door met de juiste mensen om tafel te gaan, de juiste vragen te stellen en de klant bewust te maken van de mogelijkheden die hij heeft om zijn bedrijf op het gebied van ERP en automatisering van processen naar een hoger niveau te tillen.”

Exact-breed

Bijzen&Dekker bedient vanuit de vestigingen in Apeldoorn en Enschede met name klanten in het midden en oosten van Nederland. “We richten ons op het MKB en het MKB-plus”, zegt Van der Plas. “Belangrijk voor ons is dat er een klik is, wederzijds vertrouwen in de samenwerking. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking en uiteindelijk een succesvolle implementatie.” Voor de ERP-implementatie maakt Bijzen&Dekker gebruik van alle smaken van Exact. “We ondersteunen alle Exact-producten, zowel Globe als Synergy, maar ook Exact Online en de jongste aanwinst Exact Online Premium, waarvan we tot de early adopter partners behoren. Ook binnen Exact kijken we dus in de breedte. Afhankelijk van het vraagstuk en de complexiteit van de processen selecteren we de best passende oplossing. En dat is onze consultants wel toevertrouwd. Ze zijn vrijwel allemaal afkomstig uit het bedrijfsleven, waar ze vele jaren branche-specifieke kennis hebben opgedaan. Kortom, alle ingrediënten voor een stabiele en betrouwbare oplossing.”

Wil je meer weten? Neem contact op met Jolijn!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!