Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

event

WEBINAR Geautomatiseerde factuurverwerking met workflow en archief

Donderdag 23 februari 2023 10:00 -11:00

Bespaar kostbare tijd met Scan Sys

Het boeken, controleren, archiveren en goedkeuren van inkoopfacturen is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt. Niet alleen is het handmatig verwerken van facturen tijdrovend, het is ook erg foutgevoelig.

FACTUURVERWERKING

Met ImageCapture verwerk je al jouw inkomende facturen digitaal. Zo hou je meer tijd over, maak je minder kosten en bouw je een digitaal archief waarin je altijd inzage in de status van je facturen houdt.

Met de intelligente software van Scan Sys kun je inkoopfacturen razendsnel en eenvoudig verwerken. ImageCapture integreert met een groot aantal financiƫle- en ERP-systemen. Door de directe koppeling heeft ImageCapture toegang tot alle data om een boekingsvoorstel te maken en waar nodig te matchen met bestellingen en ontvangsten in jouw administratie.

WORKFLOW

Bijpassend biedt ImageCapture ook een uitgebreide workflow functionaliteit aan. Digitaal goedkeuren van zelfs de meest complexe facturen vormt hierdoor geen enkel obstakel. Gebruikers kunnen facturen goed- en afkeuren, delegeren, een vraag stellen of voor een absente collega waarnemen.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar op donderdag 23 februari a.s. van 10:00 – 11:00

AANMELDEN

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!