Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Tips & Tricks

Goed voorbereid op het schrikkeljaar met ImageCapture

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฎ๐—ฑ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด, vooral in een schrikkeljaar (en automatisch met ImageCapture!)

Een nauwkeurige financiรซle bedrijfsadministratie gaat verder dan enkel cijfers. Het is wettelijk cruciaal, waarbij naleving van regelgeving en belastingverplichtingen op het spel staat. Externe belanghebbenden vertrouwen op betrouwbare financiรซle informatie voor besluitvorming, en interne strategieรซn worden gevormd op basis van deze gegevens.

Deze maand hebben we weer een extra dag in februari. Geen zorgen, ook niet in schrikkeljaren! ImageCapture waarborgt de nauwkeurigheid ten allen tijden en houdt automatisch rekening met de extra dag in een schrikkeljaar. ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ.

Jolijn

Meer weten? Neem contact op met Jolijn!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!