Nieuws

Exact Live 16 mei 2023

Exact Live is hét Business Event waar je inspiratie en kennis op doet én inzicht krijgt in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware.

De 10e editie van Exact Live biedt een zeer uitgebreid programma. Met sessie gericht op jouw oplossing, interactieve bijeenkomsten en verschillende topsprekers. Kortom een dag vol inspiraties, inzichten en ontmoetingen.

Ook Bijzen&Dekker zal aanwezig zijn. Wij zijn te vinden op het Exact Online Premium plein, stand nummer 73, waar wij jullie onder andere meer kunnen laten zien van de jongste telg Exact Online Premium eventueel in combinatie met Vplan, Elvy of Power BI.

Ben jij al nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je die dag een korte demo, maak dan een afspraak met ons op Exact Live. (heb je nog geen inloggegevens voor de Exact Live app, dan dien je je eerst te registeren, dit kan via dezelfde link).

Niet in de gelegenheid om Exact live te bezoeken maar wel benieuwd naar de mogelijkheden van Exact Online Premium, neem dan via deze link contact met op ons.

Heb je je nog niet ingeschreven voor Exact Live doe dit dan via onderstaande button waarop je ook het volledige programma kunt vinden en hopelijk zien we je dan op onze stand (stand nummer 73)!

Bezoek onze stand (stand nummer 73) en stel al je vragen aan onze collega’s, uiteraard staat de koffie klaar!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!