Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Uitrol Exact Globe+

Wat is Globe+ en hoe wordt het uitgerold?

Exact lanceert een technologisch vernieuwde versie, genaamd Exact Globe+, Exact Compact+ en Exact Business Software+. Deze uplift bevat een compleet nieuwe en moderne gebruikersinterface.

Deze nieuwe versie is algemeen beschikbaar vanaf ’22 Spring Release en wordt gefaseerd uitgerold naar eindgebruikers. Al onze klanten zullen via een persoonlijke e-mail van Exact worden uitgenodigd om te migreren.

De voordelen

Moderne user interface, die gemakkelijker en sneller in gebruik is

Het gebruik van ERP moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat alle medewerkers in je bedrijf er voordeel uit kunnen halen. Net zoals elke hedendaagse mobiele app. Dit bevordert de productiviteit voor je bedrijf en verkort de tijd tot waarde.

Technologie die klaar is voor de toekomst

Als ondernemer in het MKB, wil je ook de komende jaren, over de juiste cijfers kunnen beschikken om de juiste keuzes te maken, voor jouw onderneming. Jouw software oplossing heeft een compleet technologisch uplift gekregen en is hiermee klaar voor de toekomst!

Deze nieuwe versie stelt je in staat om sneller en eenvoudiger nieuwe innovaties te ontwikkelen of te koppelen. Lees meer….

Bron: Exact

 

esmeralda

Neem contact op met Esmeralda voor meer informatie.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!