Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

event

WEBINAR Bijzen&Dekker + Exact: Maak kennis met de Premium edities van Exact Online

premium

Webinar 21 november 2023
10:00 – 11:00

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Maak kennis met de Premium edities van Exact Online tijdens ons webinar op dinsdag 21 november 2023.

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Wil je het terugzien? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Klaar voor de toekomst? Maak kennis met de Premium edities van Exact Online

Met de Premium edities van Exact Online blijf jij in controle over jouw groeiende onderneming. Hierin vind je uitgebreide functionaliteiten en kun je  met ingebouwde, aanpasbare Power BI dashboards precies zien hoeveel omzet er per item gedraaid is of welke klanten het meest bij je afnemen. Tijd om je onderneming naar een nog hoger niveau te tillen!

Op dinsdag 21 november 2023 organiseren wij samen met Exact een webinar om jou te vertellen wat de Premium edities van Exact Online kunnen brengen in jouw organisatie. We laten van alle verschillende toepassingen zien en horen wat voor moois deze oplossing allemaal onder de motorkap heeft en welke voordelen dit kan bieden. Met Premium haal je dé flexibele en schaalbare oplossing in huis die jou de mogelijkheid geeft om op alle fronten door te groeien!

Op je nu een financiële, logistieke, projectmatige of productiegerichte oplossing zoekt, de voordelen van al deze oplossingen zullen tijdens dit webinar de revue passeren.

Exact Globe, Synergy, Online

Of je nu werkt met Exact Globe, Synergy of Online of nog zoekende bent naar een automatiseringsoplossing; wij laten je graag kennismaken met de Premium edities van Exact Online. Dit zou wel eens een mooie opvolger kunnen zijn voor de toekomst!

Waarom? Dat gaan we je uitleggen!

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar i.s.m. Exact op dinsdag 21 november 2023 van 10:00 – 11:00

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je al Exact-gebruiker?*
Zo ja, welke versie?
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!