Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

event

WEBINAR PowerDash

Dinsdag 14 maart 2023 10:00 – 10:30

Van data naar dashboard en krijg grip op je cijfers!

Door het gebruik van Exact en andere aanvullende oplossingen beschik je over veel data, heel veel data. Om deze data optimaal te gebruiken voor je medewerkers en je bedrijfsvoering, zijn goede rapportages cruciaal. Veel bedrijven struggelen met die opgave en maken lijstjes uit lijstjes en verzamelen dit in Excel. Een tijdrovende klus waarbij de kans op fouten groot is door alle handmatige werkzaamheden.

Door PowerDash te koppelen aan jouw administratie, geven wij je grip op deze cijfers. Door een Financieel dashboard, een Logistiek dashboard en een Sales dashboard krijg je grip op je (omzet)cijfers, je Winst & Verlies,  openstaande posten, betaalgedrag van je debiteuren, openstaande orders, inzicht in je voorraden en nog veel meer.

Graag laten wij jou tijdens dit vrijblijvende webinar in maximaal 30 minuten kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van PowerDash en geven we je inzage in de dashboards die wij al hebben gemaakt en eenvoudig aan je Exact omgeving te koppelen zijn.

Nieuwsgierig?

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar op dinsdag 14 maart a.s. van 10:00 – 10:30 en ontdek welke dashboards we kant en klaar voor je gemaakt hebben!

AANMELDEN

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!