Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Totaaloplossingen voor jouw branche

Een lekker lopend systeem

Elke branche is anders. Elk bedrijf is anders. Daarom is (je raadt het al) elke oplossing ook anders. Bij Bijzen&Dekker kijken we samen naar wat werkt voor jouw bedrijf. We maken één lekker lopend systeem voor je en adviseren je eerlijk wat je wel of juist niet nodig hebt. Zodat je straks geen duur systeem hebt, maar een duurzame oplossing. Bekijk hieronder de totaaloplossingen die we per branche aanbieden.

(Financiële) Dienstverlening

Zakelijke dienstverlening automatiseren: Grip op uren en projecten

Jouw onderneming blijft groeien. Bijvoorbeeld doordat je meer mensen in dienst hebt genomen of meer projecten binnenkrijgt. Maar hoe groter je bedrijf wordt, hoe complexer de planning en facturatie. Door te automatiseren kun je tijd en fouten besparen. En je krijgt inzicht in uren en projecten, waardoor je meer grip hebt op je bedrijf. Zonder complex systeem, maar met een simpele oplossing.

Meer informatie

Productie

Productie automatisering: Je voorraad én planning op orde

Worstel jij nog dagelijks met het op orde krijgen van je voorraden? Of werken jullie nog veel op papier binnen productie? Dan is het nu echt tijd om te gaan automatiseren. Dat klinkt als een zwaar project, maar niets is minder waar. Bijzen&Dekker zorgt ervoor dat jullie als bedrijf geadviseerd en ondersteund worden in de omschakeling. Voor je het weet merk je de voordelen al van jullie nieuwe automatisering: je grijpt nooit meer mis in het magazijn en kan 100% vertrouwen op je voorraad. Dat loopt lekker!

Meer informatie

Logistiek & groothandel

Logistiek & groothandel automatiseren: Grip op voorraad en kosten

De marges worden steeds kleiner. Dus je wilt alleen inkopen wat je echt nodig hebt. Maar… gericht inkopen kan alleen als je weet wat je nog hebt liggen en kunt voorspellen wat je verwacht te gaan verkopen. En dat is lastig als je nog veel handmatig werk verricht. Een goed georganiseerd systeem, zowel aan de inkoop- als aan de verkoopkant is dus onmisbaar voor jouw organisatie. Leverbetrouwbaarheid is goud waard en dat snappen we bij Bijzen&Dekker.

Meer informatie

Onderwijs

Automatisering in het onderwijs: Meer doen in minder tijd

Als onderwijsinstelling heb je vaak te maken met een complex CAO. Met als gevolg dat veel systemen niet geïmplementeerd kunnen worden. Ontzettend onhandig, vonden wij. Daarom heeft Bijzen&Dekker zelf een CAO platform gemaakt speciaal voor onderwijsinstellingen. Zo heb jij echt een totaaloplossing in huis waar HR, financiën én salaris in beheerd kunnen worden.

Meer informatie

Zorg

Automatiseren in de zorg: slimme oplossingen die tijdwinst opleveren

In de zorg staat de mens centraal. Maar door tijdsdruk voelt dit niet altijd zo. Je wilt zo efficiënt mogelijk werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de mensen om wie het écht gaat. Dan is het de hoogste tijd om te automatiseren. Bij Bijzen&Dekker helpen we je. We weten waar we over praten, want onze adviseurs komen uit de zorg. Zo heb je een sparringspartner die mee én verder kijkt.

Meer informatie
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!