Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Onze partners en oplossingen

Onze partners kiezen wij met zorg, we luisteren naar wat jouw behoefte is.

We willen graag dat alles lekker loopt en daar zijn goede oplossingen en de juiste mensen de basis voor. Alle oplossingen die wij voeren zijn niet zomaar gekozen, hier gaat een heel traject aan vooraf.

Binnen de wereld van ERP oplossingen wordt veel aangeboden maar wij willen alleen het beste voor jou!

Op diverse deelgebieden binnen allerlei branches, voeren wij alleen het beste wat wordt aangeboden op de markt, onze 27 jaar ervaring maakt het mogelijk om dit goed te kunnen beoordelen. Daarvan mag je zeker zijn.

Alleen het beste is goed genoeg.

Naast Exact als hoofdleverancier voor ERP oplossingen, zijn onze partners voor aanvullende of separate deeloplossingen minstens zo belangrijk! Soms heb je al jaren een ander ERP systeem in huis en bevalt dat prima, je zoekt alleen nog een oplossing voor bijvoorbeeld digitalisering, reporting of een koppeling tussen 1 of meerdere systemen.

Bij ons kun je niet alleen terecht voor Exact of als je Exact gebruiker bent, wij bieden meer en gaan net dat stapje verder. Wij gaan met je om de tafel en luisteren naar je behoefte, om je zo die ene, optimale oplossing te kunnen bieden. Wat doen we dan naast Exact zoal horen we je denken? We zullen enkele voorbeelden geven, wellicht ontstaat daarmee het begin van een samenwerking?

  • Wil je een koppeling met Salesforce, Hubspot of andere oplossingen opzetten?
  • Wil je je planning op de productievloer onder controle krijgen?
  • Wil je inkoop- en verkoopfacturen volledig digitaal verwerken?
  • Wil je repeterende processen automatiseren (robotiseren)
  • Wil je met Power BI of Sumatra je managementrapportages verwezenlijken?
  • Wil je je relaties beheren en grip krijgen op offertes en kansen?
  • Wil je je magazijnen verder automatiseren?
  • Wil je je inkoopaanvragen via een Purchase2Pay automatiseren?
  • Wil je advies of een second opinion inzake de inrichting en gebruik van je ERP omgeving?
  • Wil je een HRM en/of Salaris oplossing integreren in je onderneming?

Zomaar een aantal van onze aanvullende diensten en oplossingen welke wellicht ook voor jouw organisatie van toegevoegde waarde kunnen zijn. We vertellen je er graag meer over tijdens een informele kennismaking, geheel vrijblijvend.

Wil je snel schakelen? Neem dan direct contact op en we zullen je een antwoord op de vraag niet schuldig blijven en dat is lekker.

Jolijn

Meer weten hierover? Neem contact op met Jolijn.

Onze partners

Elvy

Kost het verwerken van inkomende facturen je veel tijd? Met Elvy Factuurverwerking gaat dit een stuk efficiënter en is het proces minder foutgevoelig. Elvy herkent de facturen, maakt een boekingsvoorstel en archiveert de factuur achter de boeking in Exact. Met de software van Elvy krijg je volledig inzicht, behaal je een hoge efficiencyslag en kun je gebruik maken van nog veel meer uitgebreide en flexibele mogelijkheden. En dit alles i.c.m. een naadloze integratie met Exact Globe en Exact Online.

ScanSys

Sinds 2002 hebben meer dan 4400 bedrijven en instellingen in binnen-en buitenland onze ImageCapture software in gebruik genomen voor het automatisch verwerken van facturen en diverse andere documentstromen. Ieder jaar komen hier honderden nieuwe klanten bij. Scan Sys heeft hierdoor al jaren een zeer sterke marktpositie opgebouwd op het gebied van geautomatiseerde factuur- en documentverwerking, volledig geïntegreerd met tal van financiële -, ERP- en TMS applicaties in het mid-market segment. Met een eigen software & product development team worden functionaliteit, toepassingen en koppelingsmogelijkheden van de software continu door Scan Sys verder uitgebreid.

Orbis software

De reis van Orbis begon in 2003 met het volledig optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen (BPA) specifiek voor het MKB. Ze lopen voorop in het leveren van snelle applicatieontwikkeling. Via een gespecialiseerd partnernetwerk worden deze baanbrekende oplossingen ingezet bij meer dan 8000 klanten in de Benelux en daar buiten, variërend van kleine ondernemingen tot grootschalige wereldwijde organisaties.

Simple-Simon

Simple-Simon, de slimme werkbon app is dé ideale oplossing om af te komen van de papieren rompslomp en om je werkprocessen te versimpelen. Niet langer werken met papieren werkbonnen maar makkelijk en snel online registreren van alle informatie en taken op je smartphone of tablet die realtime worden gesynchroniseerd. Versnel je proces, maak minder fouten én communiceer met je klant. De slimme werkbon app van Simple-Simon biedt al 5 jaar ondernemers de mogelijkheid om makkelijker te werken.

Speedbooks

Speedbooks® is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Niet de processen zelf staan centraal, maar het voordeel dat je haalt uit betaalbare, snel en gemakkelijk te genereren en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages en analyses. De rapportagesoftware is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: Overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Pas de rapporten eenvoudig aan of voeg extra informatie toe. Speedbooks® is uitermate geschikt voor alle MKB-ondernemers, accountants en administratiekantoren. Maar ook voor stichtingen en verenigingen, profit en non-profit.

vPlan

Plan, volg en analyseer het werk van jouw team. Stop met onhandige agenda’s, spreadsheets en plakbriefjes. vPlan is alles wat je nodig hebt. Plan en werk samen op één plek.

Exact

Sinds 1984 vertrouwen honderdduizenden mkb’ers voor inzicht in hun cijfers op Exact. Waar je bedrijf ook staat, het wordt weerspiegeld in de cijfers. Kun je investeren of moet je juist besparen? Ga je nieuw personeel aannemen of digitaliseren? Met de juiste cijfers kun je kosten beheren, efficiëntie verbeteren en groeien. De innovatieve cloud business software van Exact helpt nu al meer dan 675.000 mkb’ers en accountants hun cijfers te beheren. Bekijk wat Exact voor jou kan doen.

Sumatra software

Sumatra brengt informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau. Sinds de oprichting in 1997, stelt Sumatra medewerkers van bedrijven en organisaties in staat om effectiever te werken en betere beslissingen te nemen, door het beschikbaar stellen van actuele en complete informatie. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij als geen ander, dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen nemen. Daarom ontwikkelen zij software die gebruikers complete en actuele cijfers biedt, zodat zij effectiever kunnen werken. Dit levert niet alleen tevreden medewerkers op, het schept ook rust binnen de organisatie.

Blue10

Blue10 gelooft dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt. Administratieve werkprocessen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van jouw organisatie.

Get Responsive / Power BI

Get Responsive werkt met een ervaren groep van zelfstandige trainers/consultants. Wat hen verbindt is het enthousiasme om oplossingen te realiseren waarmee ‘dom werk’ onnodig wordt. En ze vinden het vooral heel mooi om kennis over het Power Platform over te dragen aan anderen. Zodat iedereen er ook zelf mee aan de slag kan. Get Responsive wil haar klanten niet afhankelijk maken, maar bijspringen waar nodig: van kleine vraag tot projecten.

Solvisoft

Solvisoft snapt IT en begrijpt als geen ander welke cruciale rol automatisering speelt in de bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om een gloednieuwe webshop of stabiele en beveiligde IT-infrastructuur, de mensen van Solvisoft werken met passie en plezier aan uw vraagstukken.

Optimizers

Optimizers: de order-to-delivery specialist. Optimizers is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in e-commerce, supply chain, transport en home delivery software en apps. Voor alle aspecten van de bedrijfsvoering biedt Optimizers de perfecte oplossing om jouw gehele order-to-delivery proces te optimaliseren.

A-Real-Solution

A-Real-Solution levert oplossingen voor de juiste software die geautomatiseerd, innovatief, verantwoord en veilig zijn. Met een sterk specialisme in Exact Synergy rondom hrm, crm, finance, logistiek en sales levert A-Real-Solution de oplossing die je verder helpt.

xCore

Exact koppelen aan je e-commerce oplossingen? Dan moet je bij xCore zijn. Met meer dan 65 integraties voor zowel Exact Online als Exact Globe zijn zij de specialist op het gebied van koppelingen. Of het nu gaat om je webshop, marketplace, PIM-systeem of je betaaloplossing: met de oplossingen van xCore heb je één partij die alles aan Exact kan koppelen. De voordelen van deze integraties? Je automatiseert de benodigde (en voor jou gewenste) administratieve gegevens én hebt helder inzicht door middel van rapportages.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!