nieuws

Geen prijsverhogingen voor remote dienstverlening bij Bijzen&Dekker

We hebben allemaal te maken met prijsverhogingen, dit als gevolg van oplopende (inkoop-)kosten. Ook bij ons zijn de inkoopkosten gestegen, staat de verwarming een graadje lager en ervaren we de gevolgen van de energiecrisis. Toch zullen we onze tarieven voor remote ondersteuning gelijk houden. Voor jou, onze klant, wordt remote ondersteuning van Bijzen&Dekker dus niet duurder.

Waarom we onze remote tarieven niet willen verhogen?

Bedrijven in het MKB gaan het zwaar krijgen. Of je nu in de logistiek, productie of dienstverlening zit, het wordt geen ‘warme’ winter. De ontmoedigende headlines in het AD, Het Financieele Dagblad en MKB-Nederland vliegen je om de oren.

Jolijn van der Plas, Operationeel directeur van Bijzen&Dekker ziet de gevolgen dagelijks bij haar klanten: “Neem bijvoorbeeld de detailhandel. Zij hebben op dit moment te maken met dagprijzen die soms wel verdubbelen binnen 24 uur. Ter illustratie: we hadden besloten nieuwe beveiligingscamera’s te bestellen. De camera’s hadden twee weken levertijd en we betaalden direct bij de bestelling. Na twee weken werd ik gebeld door de verkoper: de camera’s waren per stuk 30% duurder geworden sinds de dag van aankoop. Hij kon ze gewoonweg niet meer aan ons verkopen voor de eerder genoemde prijs omdat hij anders geen marge zou overhouden. Het geeft precies weer waar veel van onze klanten tegenaan lopen: ze lopen risico op minder of zelfs geen marge.”

Tegen welke prijs kan ik mijn producten inkopen?

Dat is de vraag die veel ondernemers zichzelf nu dagelijks stellen. En daarnaast: wat is de levertijd van mijn producten of grondstoffen? Niet alleen in de detailhandel is dit een herkenbaar probleem. Ook in de productie lopen steeds meer ondernemers vast. Lange levertijden, dure inkoopprijzen, machines die veel stroom of gas verbruiken, het maakt ondernemen nog onzekerder dan het al was. Daarom willen wij niet óók nog eens onze prijzen voor remote dienstverlening verhogen. Omdat het voor jou al lastig genoeg is (en wordt) om als ondernemer het hoofd boven water te houden. En vooral omdat juist onze diensten jou kunnen helpen in deze tijd.

Betrouwbare informatie kan je bedrijf redden

Dat is nogal een bold statement, maar 100% waar. Wanneer je iedere dag met prijswijzigingen te maken hebt, is het ontzettend belangrijk dat je nieuwe wijzigingen meteen weet. Én dat deze prijzen meteen geüpdatet worden in jouw eigen verkoopkanalen. Zo voorkom je dat je producten aan het verkopen bent onder de kostprijs. Daarnaast kun je beter je voorraden reguleren en afstemmen op de behoefte in de markt. Je kunt weer op de juiste manier omgaan met order- en levertijden omdat je meer inzicht hebt in de prijzen en levertijden van leveranciers.

Automatisering verduurzamen met meer signaleringen

Hoe dan? Nou, wij hebben verschillende manieren (of systemen) waarmee we jouw ERP zaken kunnen koppelen. Zo kunnen we de vraag van de klant, het aanbod en de prijzen van de leverancier aan elkaar verbinden. Waar nodig zorgen we voor signalen in jouw systeem. Krijg een alert als een product wordt verkocht wat inmiddels duurder geworden is bij de leverancier. Of wanneer je op het punt staat een order te leveren en er een factuur binnenkomt van de leverancier met een hogere prijs. Hierdoor krijg je de kans om op tijd te anticiperen. Met al deze gekoppelde en betrouwbare informatie behalen we betere resultaten voor jouw onderneming. En ja, dat kan in tijden als deze hét verschil maken.

Betrouwbare data helpt je direct om minder kosten te maken

Alles wat we nu doen zorgt ervoor dat je een toekomstbestendige en verduurzaamde onderneming ontwikkelt. Om het maar even simpel te zeggen: data is je vriend. Want die data is er al. Je hoeft er ‘alleen maar’ voor te zorgen dat hier de juiste koppeling tussen wordt gemaakt. In een data warehouse (mocht je in beelden denken, zie maar een huis vol met informatie voor je) verzamelen we alle informatie van jouw bedrijf én die van je leveranciers. We checken prijswijzigingen en je krijgt een alert wanneer er een grens wordt overschreden. We kunnen zelfs een koppeling maken met je webshop, zodat de actuele prijs of levertijd direct wordt aangepast. Dat hoef jij niet meer te doen. Misschien overbodig om te zeggen: maar dat scheelt tijd. Geen excel-bestanden meer checken of non-stop je gegevens handmatig bijwerken, wat zeer foutgevoelig kan zijn. Of je nu een webshop bezit, een magazijn of fabriek. Betrouwbare data helpt je direct om minder kosten te maken.

Ben je door dit artikel benieuwd geworden of je jouw onderneming ook toekomstbestendig kunt automatiseren en verduurzamen? Bel ons dan even. Vragen kost niks. In ieder geval, niet bij Bijzen&Dekker.

nieuws

Bijzen&Dekker in het nieuw!

Eindelijk, onze website en huisstijl passen weer bij wie we echt zijn. Lekker overzichtelijk, duidelijk en met een knipoog. Bij Bijzen&Dekker werken we graag met systemen die lekker werken én er lekker uitzien. Dus daar hoort onze eigen website natuurlijk ook bij! Ben je benieuwd hoe onze nieuwe website tot stand gekomen is? We nemen je graag even mee op onze ‘reis’.

Onze manier van werken is opvallend anders

Dat is één van de dingen die we vaak zeggen én terug horen van onze klanten. Maar wat maakt ons nou precies zo anders? Wat is de essentie van ons werk? Wat kunnen we nou echt beloven aan onze klanten, aan jou? Dit zijn de vragen waar we eerst antwoord op hebben gegeven voordat we aan de slag gingen met de website. We wilden namelijk wel een duurzame website neerzetten en dat kan alleen als je fundament goed is. Pas als de basis sterk staat, kun je bouwen én verder groeien. Dat is precies hoe wij ook te werk gaan bij onze klanten. We brengen altijd eerst jouw wensen, pijnpunten en bestaande processen in kaart, voordat we advies geven. Dat is jouw fundament voor een soepele automatisering. Wil je alvast meer weten over onze manier van werken? Lees dan: Dit is hoe het werkt.

Dat loopt lekker!

Dus. We legden ons fundament vast in een merkidentiteit. Met kernwaarden die je ook terug kunt vinden op onze nieuwe website: 1) rijk aan kennis 2) loyaal en betrokken 3) meebewegend 4) betrouwbare partner en 5) wij maken het leuk. We doken de diepte in en zochten naar de essentie van wat wij voor jou doen. Conclusie? We zorgen dat het lekker loopt. Dat alles in je bedrijf moeiteloos met elkaar samenwerkt, van proces tot personeel. Hiervoor heb je kennis nodig van automatiseringssystemen, bedrijfsprocessen en gedragsverandering. Kennis die je in huis haalt met Bijzen&Dekker. Dus dat is onze nieuwe slogan geworden: Dat loopt lekker met Bijzen&Dekker! Ben je benieuwd naar het hele verhaal achter Bijzen&Dekker? Lees dan vooral even verder op: Dit zijn wij.

Een oplossing die voelt als maatwerk

Gestut op onze merkidentiteit hebben we een nieuwe website laten ontwerpen. Een op maat gemaakte website binnen een bestaand open source systeem. Waarom? Omdat dit systeem ons de vrijheid geeft om door te groeien op de manier hoe wij dat willen. Welke kant we ook op willen, alles is mogelijk. Vanuit diezelfde gedachte zetten we ook automatiseringssystemen op voor onze klanten. We adviseren alleen producten die het beste werken voor jouw organisatie. Hierdoor voelt de oplossing altijd als maatwerk, terwijl het is opgebouwd uit bestaande software. En dat is een stuk duurzamer: updates en nieuwe innovaties zijn supersnel door te voeren. Geloof ons, dat werkt echt een stuk lekkerder. Wil je weten met welke producten en partners we samenwerken? Bekijk dan Onze producten en Onze partners.

Aan een half woord genoeg

Maar weer even terug naar die website. We maakten keuzes in kleuren, foto’s, teksten en opbouw. Alles op elkaar afgestemd en zo gebruiksvriendelijk mogelijk. We werden geïnterviewd en mochten op de kiek in ons karakteristieke kantoorpand en in het mooie oranjepark in Apeldoorn. Ook maakten we een online keuzehulp, zodat het nog makkelijker wordt voor jou om het juiste product te kiezen. En wil je meer weten? Dan heb je met één druk op de knop je vraag gesteld via de chat, mail of telefoon. En zo werkt het ook tijdens de implementatie van jouw nieuwe automatiseringssysteem: contact opnemen gaat snel en eenvoudig. Je krijgt een eigen projectmanager die het overzicht houdt en bijstuurt wanneer nodig. Zo heb je aan een half woord genoeg en kun jij je blijven focussen op je organisatie terwijl het ondertussen steeds lekkerder gaat lopen. Net zoals bij onze huidige klanten, die op onze gloednieuwe Referentiepagina wel wat mooie woorden wilden delen.

Heb je verbeterpunten of andere suggesties? Laat ze aan ons weten! We zijn altijd in ontwikkeling en horen graag van jou of het nog lekkerder kan lopen.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates