event

WEBINAR Bundel de kracht van Exact Synergy, Globe en Sumatra Fusion XL

Donderdag 6 april 2023 11:30 – 12:30

 

Met Exact Globe en Exact Synergy heb je een uniek stuk software in handen. Geen andere software voegt Financieel, Logistiek, Productie, CRM, HRM, Projecten, Workflow en Documenten zo mooi samen.

Dagelijks werken duizenden mensen met veel plezier met Exact Globe en Exact Synergy, waaronder veel Groothandel en Productiebedrijven. Zij registreren alles dat met klanten te maken heeft in Exact Synergy; relatiegegevens, contactpersonen, afspraken, verkoopkansen, offertes en documenten.

Sumatra heeft Fusion XL ontwikkeld; rapportagesoftware geïntegreerd met Globe en Synergy en dit levert de volgende voordelen op:

 • Werken in Synergy vanuit je dashboard door de integratie met Sumatra
 • Meer overzicht, minder klikken
 • Dashboards en rapportages
 • Optimale integratie met Exact Globe(+) & Synergy
 • Slimme filtermogelijkheden
 • Eenduidige weergave

Door te werken vanuit een overzichtelijk dashboard of overzicht bespaar je tijd omdat je focust op relevante zaken.

Benieuwd hoe dit eruit ziet en welke mogelijkheden dit biedt voor jouw organisatie?

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar op donderdag 6 april a.s. van 11:30 – 12:30!

AANMELDEN

Meer info over Sumatra Fusion XL vind je hier!

 

event

WEBINAR PowerDash

Dinsdag 14 maart 2023 10:00 – 10:30

Van data naar dashboard en krijg grip op je cijfers!

Door het gebruik van Exact en andere aanvullende oplossingen beschik je over veel data, heel veel data. Om deze data optimaal te gebruiken voor je medewerkers en je bedrijfsvoering, zijn goede rapportages cruciaal. Veel bedrijven struggelen met die opgave en maken lijstjes uit lijstjes en verzamelen dit in Excel. Een tijdrovende klus waarbij de kans op fouten groot is door alle handmatige werkzaamheden.

Door PowerDash te koppelen aan jouw administratie, geven wij je grip op deze cijfers. Door een Financieel dashboard, een Logistiek dashboard en een Sales dashboard krijg je grip op je (omzet)cijfers, je Winst & Verlies,  openstaande posten, betaalgedrag van je debiteuren, openstaande orders, inzicht in je voorraden en nog veel meer.

Graag laten wij jou tijdens dit vrijblijvende webinar in maximaal 30 minuten kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van PowerDash en geven we je inzage in de dashboards die wij al hebben gemaakt en eenvoudig aan je Exact omgeving te koppelen zijn.

Nieuwsgierig?

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar op dinsdag 14 maart a.s. van 10:00 – 10:30 en ontdek welke dashboards we kant en klaar voor je gemaakt hebben!

AANMELDEN

event

WEBINAR Exact Online Handel Premium

Dinsdag 21 maart 2023 10:00 -11:00

Exact Online Handel Premium groeit met jou mee

Met deze nieuwe editie blijf jij in controle over jouw groeiende onderneming. Hierin vind je uitgebreide functionaliteiten, speciaal gebouwd voor organisaties met veel transacties en complexere processen. Daarnaast kan je met ingebouwde, aanpasbare Power BI dashboards precies zien hoeveel omzet er per item gedraaid is of welke klanten het meest bij je afnemen. Tijd om je onderneming naar een nog hoger niveau te tillen! De Exact Online Handel Premium editie is in een Controlled Release beschikbaar.

De voordelen op een rij

 • Hoog aantal transacties
 • Ingebouwde dashboards van Power BI
 • Optimaal voorraadbeheer
 • Aanpasbare software
 • Slimme procesautomatisering

 

= Bijzen&Dekker is Premium-partner! =

 

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar op dinsdag 21 maart a.s. van 10:00 – 11:00

AANMELDEN

event

WEBINAR Geautomatiseerde factuurverwerking met workflow en archief

Donderdag 23 februari 2023 10:00 -11:00

Bespaar kostbare tijd met Scan Sys

Het boeken, controleren, archiveren en goedkeuren van inkoopfacturen is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt. Niet alleen is het handmatig verwerken van facturen tijdrovend, het is ook erg foutgevoelig.

FACTUURVERWERKING

Met ImageCapture verwerk je al jouw inkomende facturen digitaal. Zo hou je meer tijd over, maak je minder kosten en bouw je een digitaal archief waarin je altijd inzage in de status van je facturen houdt.

Met de intelligente software van Scan Sys kun je inkoopfacturen razendsnel en eenvoudig verwerken. ImageCapture integreert met een groot aantal financiële- en ERP-systemen. Door de directe koppeling heeft ImageCapture toegang tot alle data om een boekingsvoorstel te maken en waar nodig te matchen met bestellingen en ontvangsten in jouw administratie.

WORKFLOW

Bijpassend biedt ImageCapture ook een uitgebreide workflow functionaliteit aan. Digitaal goedkeuren van zelfs de meest complexe facturen vormt hierdoor geen enkel obstakel. Gebruikers kunnen facturen goed- en afkeuren, delegeren, een vraag stellen of voor een absente collega waarnemen.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor ons webinar op donderdag 23 februari a.s. van 10:00 – 11:00

AANMELDEN

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates