Tips & Tricks

Shipping Solution van Orbis Software

Genereer automatisch verzendetiketten vanuit je ERP-systeem

 

Het handmatig aanmaken van verzendetiketten is vaak tijdrovend en foutgevoelig. De standaard oplossingen werken vaak niet geรฏntegreerd met een ERP systeem. Dus zou het dan niet mooi zijn als verzendetiketten automatisch afgedrukt worden vanuit je ERP systeem? Alle benodigde gegevens zijn daar immers al ingevoerd.

 

Deze gedachte speelt niet alleen bij jou maar ook bij de vervoerders. Op verzoek van een groot aantal klanten heeft dit ertoe geleid dat Orbis Software samen met DHL, DHL Express, DHL EasyShip, GLS, UPS, TNT, DPD, FedEx en PostNLย  Shipping Solution heeft ontwikkeld.

 

Shipping Solution is een uitgebreid labelprogramma dat je volledig naar eigen wens kunt koppelen met je ERP systeem. Zo kun je moeiteloos jouw verzendingen afhandelen en automatisch verzendetiketten vanuit het ERP-systeem genereren.

Jolijn

Meer informatie? Neem contact op met Jolijn!

Tips & Tricks

Goed voorbereid op het schrikkeljaar met ImageCapture

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฎ๐—ฑ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด, vooral in een schrikkeljaar (en automatisch met ImageCapture!)

Een nauwkeurige financiรซle bedrijfsadministratie gaat verder dan enkel cijfers. Het is wettelijk cruciaal, waarbij naleving van regelgeving en belastingverplichtingen op het spel staat. Externe belanghebbenden vertrouwen op betrouwbare financiรซle informatie voor besluitvorming, en interne strategieรซn worden gevormd op basis van deze gegevens.

Deze maand hebben we weer een extra dag in februari. Geen zorgen, ook niet in schrikkeljaren! ImageCapture waarborgt de nauwkeurigheid ten allen tijden en houdt automatisch rekening met de extra dag in een schrikkeljaar. ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ.

Jolijn

Meer weten? Neem contact op met Jolijn!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!