Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Declaratieverwerking met ImageCapture

ImageCapture integreert met jouw boekhoudsysteem en maakt direct gebruik van de aanwezige data om geautomatiseerd een declaratieboeking aan te maken. Door het proces van indienen, controleren en goedkeuren van declaraties te automatiseren, worden fouten voorkomen en bespaar je kostbare tijd op je administratieve processen.

Met ImageCapture kunnen medewerkers met hun telefoon, eenvoudig een foto van een bonnetje maken of een document uploaden. De declaratie kan aangevuld worden met o.a. een omschrijving, bedrag, kostenplaats of een project. De stamgegevens zijn hierbij direct beschikbaar vanuit het financieel- of ERP-systeem.

BOEKING
De financiële medewerker kan vanuit het ImageCapture boekingsvoorstel beoordelen of de declaratie nog aanvullende gegevens nodig heeft, denk bijvoorbeeld aan het uitsplitsen naar meerdere kostenregels met verschillende btw-coderingen.

WORKFLOW
De declaratie kan vervolgens met behulp van ImageCapture Workflow een goedkeuringsproces ondergaan. Na goedkeuring wordt deze informatie, de zogenaamde audit trail, gekoppeld als bijlage aan de boeking.

Elvy Declaratieverwerking

Digitaliseer en automatiseer het declaratieproces

Het digitaliseren en automatiseren van het declaratieproces heeft veel voordelen. Het scheelt een hoop administratieve last, zowel voor de declarant, fiatteur, maar vooral voor de financiële administratie. In dit whitepaper nemen we je mee in de drijfveren, valkuilen en voordelen van het digitaliseren van het declaratieproces, zodat je met de juiste handvatten het gesprek kunt aangaan binnen jouw organisatie. Met o.a. een concreet stappenplan en checklist helpen we je op weg!

Gemakkelijk digitaal declareren met Elvy Declaratieverwerking

Zakelijk onkosten declareren, in veel gevallen kan het een stuk makkelijker. Elvy Declaratieverwerking maakt een einde aan gedoe met Excel-documenten en losse bonnen. Met de Elvy App dient de declarant gemakkelijk zijn declaraties in via mobiel, wat tijd scheelt voor zowel indiener als verwerker. Werkprocessen worden beter en efficiënter gestroomlijnd..

Gemakkelijk indienen met de Elvy App

Met de Elvy App dien je declaraties gemakkelijk in via jouw mobiel. Dit geldt zowel voor kilometervergoedingen als andere onkosten. Maak een foto van het bonnetje of de factuur en voer de declaratiegegevens in: omschrijving en declaratietype. Na het verzenden van de declaratie komt het direct in de juiste administratie terecht. Digitaal onkosten declareren gaat op deze manier razendsnel en voorkomt het verlies van bonnetjes.

Betalingen via jouw financiële software

Net zoals onze andere oplossingen is Elvy Declaratieverwerking geïntegreerd met jouw financiële software. De betalingen van de declaraties worden dan ook vanuit jouw financiële software gedaan. In het menu vind je onze koppelingen met verschillende financiële- en ERP software.

Real-Toolbox

De Real-Toolbox is het geheel aan techniek en functies waarop alle “standaard” en “maatwerk” oplossingen van A-Real-Solution gebaseerd zijn. Met de Real-Toolbox beschik je over een breed scala aan tools om klant specifieke oplossingen te realiseren met Exact Synergy en ook de functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van Exact Synergy te vergroten.

 

De voordelen?

 • Maakt Synergy gebruikersvriendelijker en slimmer;
 • Maakt veldafhankelijkheden binnen Synergy mogelijk;
 • Maakt van een simpel verzoek een intelligent formulier;
 • Geeft de mogelijkheid zelf knoppen te definiëren in Synergy afgestemd op jouw behoefte;
 • Laat informatie tonen in Synergy vanuit andere systemen;
 • Maakt zoeken naar informatie binnen jouw omgeving nog veel makkelijker;
 • Maakt het mogelijk Extra velden en entiteiten aan te maken;
 • Laat automatisch processen afhandelen;
 • Zorgt voor veilige connecties met andere databases;
 • Mogelijkheden voor het opzetten van portalen in jouw look&feel, volledig geïntegreerd!
 • En nog veel meer….
powerdash

Haal meer uit Synergy met Real-Toolbox!

Een kleine sfeerimpressie van Real-Toolbox

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jolijn via onderstaande button voor de mogelijkheden!

Elvy, meer dan alleen factuurverwerking!

Elvy biedt verschillende oplossingen om je administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren.

Op welke manier je bijvoorbeeld ook facturen ontvangt, Elvy zorgt ervoor dat je tijd bespaart. Vanuit jouw mailbox worden de inkomende facturen automatisch in Elvy ingeladen, direct onder de juiste administratie. De gegevens worden herkent en er wordt een boekingsvoorstel aangemaakt en na akkoord wordt de factuur direct geboekt in Exact. Is er een fiat nodig voor het betalen van de factuur, dan wordt de desbetreffende factuur aan de juiste fiatteurs aangeboden en wordt door Elvy de boeking geblokkeerd voor betaling. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om factureren te matchen aan bestellingen en/of ontvangsten uit Exact, waardoor fiatteren niet altijd noodzakelijk is. Na akkoord op de factuur wordt de betalingsblokkade opgeheven en kan de factuur worden betaald zoals je dat gewend bent.

Makkelijk en eenvoudig beoordelen en goedkeuren van inkomende facturen

Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor het fiatteren van facturen. Elvy bepaalt automatisch de fiatteur(s) aan de hand van de boekingsgegevens of andere voor ingestelde criteria. Fiatteurs beoordelen facturen eenvoudig online via de browser of onderweg met de Elvy app. Daarnaast is er een audit trail beschikbaar om grip te houden op facturen in omloop.

Het proces factuur verwerken met Elvy

Bundel de kracht van Exact Synergy, Exact Globe en Sumatra met FusionXL

Met Exact Globe heb je de perfecte ERP oplossing in huis voor de dagelijkse bedrijfsprocessen. Met Exact Synergy heb je een uniek stuk software in handen die naadloos integreert met Exact Globe. Geen andere software voegt Financieel, Logistiek, Productie, CRM, HRM, Projecten, Workflow en Documenten zo mooi samen. Dagelijks werken duizenden personen met Exact Synergy. Hierin registreren zij bijvoorbeeld klant gerelateerde zaken als stamgegevens, contactpersonen, afspraken, verkoopkansen, offertes en documenten. Ondanks de voordelen die Exact Synergy biedt, kun je met Sumatra de werking van Exact Synergy en Exact Globe verder optimaliseren. Door Exact Synergy vanuit de Sumatra werkwijze te bedienen ontstaan de volgende voordelen.

 • Meer overzicht & tijdswinst door minder klikken
 • Overzichtelijke Dashboards
 • Integratie met Exact Globe(+) voor rapportages
 • Slimme filtermogelijkheden
 • Je werkt vanuit één overzichtelijk scherm
 • Focus op relevante actiepunten
fusion fusion

Wat kan Bijzen&Dekker voor jou betekenen?

Al meer dan 20 jaar implementeren wij Sumatra. Na al die jaren zijn wij gepokt en gemazeld in alle mogelijkheden van Sumatra en combineren wij dit met de brede kennis van Exact. Ben jij een Groothandel, dan heb jij een andere rapportagebehoefte dan een Projectorganisatie. Bij jij een Financiële dienstverlener, dan heb jij een andere rapportagebehoefte dan een productiebedrijf. Je hoeft ons dat niet uit te leggen, wij hebben van al deze branches meer dan 25 jaar kennis in huis en kunnen optimaal met jou meedenken. Wil je graag eens sparren met één van onze ervaren consultants, we plannen graag een kennismaking!

&background=1

Webinar Sumatra Fusion XL

Bekijk hier het meest recente webinar Bundel de kracht van Exact Synergy en Globe met Sumatra Fusion XL.

Standaard dashboards binnen Power BI, PowerDash maakt het waar!

De afgelopen jaren kregen wij veel vragen van onze relaties om rapportages en dashboards te maken binnen Power BI. Met Power BI haal je een tool in huis voor een aantrekkelijke prijs waarmee je vervolgens rapportages kunt (laten) maken die inzicht geven in de stand van zaken binnen jouw onderneming. Alleen heb je om deze rapportages te maken ook kennis van de database(s) nodig waaruit je deze informatie wil gaan halen, en dat is nu net veelal het probleem. Of er zijn “dure” extra platformen nodig of de kennis ontbreekt gewoonweg in je onderneming. En dat is nu net waarin wij  al het voorwerk al voor je hebben gedaan, lekker toch?

Met PowerDash van Bijzen&Dekker, leveren wij dashboards die voorzien zijn van de meest gevraagde informatie en cijfers en dus ook voorzien zijn van het bijbehorende datamodel. Jij hoeft dus niet meer na te denken over hoe je dit uit Exact gaat onttrekken, dat hebben wij allemaal al voor je gedaan. Het is een kwestie van installeren en koppelen aan jouw Power BI en Exact omgeving en de dashboards geven je direct dat inzicht!

powerdash
powerdash

PowerDash, geeft grip en inzicht!

Heb je toch liever wat andere velden en info binnen de dashboards, geen probleem. De dashboards kun je zelf of kunnen wij éénvoudig voor je aanpassen en uitbreiden, naar jouw wensen en behoeftes.

In de video hiernaast laten we je kennismaken met een aantal van de mogelijkheden van PowerDash. Direct inzicht in je onderneming via allerlei visuele meters en grafieken. Wil je meer details over 1 van deze onderdelen, zoom dan door naar de onderliggende cijfers.

Werk sneller, slimmer en simpeler!

Als mkb’er en klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu, maar ook in de toekomst. Met Exact Globe+ beschik je over één totaaloplossing voor al jouw bedrijfprocessen. Dit is de opvolger van Exact Globe Next.

 

Zo is jouw organisatie klaar voor de toekomst!

De voordelen van Exact Globe +

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Al jouw bedrijfsprocessen in één centraal systeem

Exact Globe+ vormt het hart van je bedrijfsvoering. Van inkoop tot leveringen en van productie tot en met je financiële administratie, HR, CRM en meer: Je beheert al jouw processen vanuit één centraal systeem.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Internationale ondersteuning

Exact Globe+ is standaard beschikbaar voor meer dan 40 landen met de bijbehorende lokale wet- en regelgeving, talen, valuta en meerdere internationale bankformaten. Dit geeft je de ruimte om je te focussen op het ondernemen, de rest is geregeld.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Future-proof software

Je maakt gebruik van de nieuwste technologie voor het stroomlijnen van jouw financiële processen. Zo is jouw bedrijf optimaal voorbereid op de digitale toekomst.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Naadloze koppeling met andere systemen

Het ERP-systeem van Exact Globe+ koppelt eenvoudig en snel met andere systemen. Zo beschik je altijd over één centrale bron van informatie en verhoog je je efficiëntie.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Eenvoudige implementatie

De software is eenvoudig te implementeren en flexibel aan te passen aan de behoeftes van jouw bedrijf. Zo ben jij binnen no-time up-and-running met jouw nieuwe ERP-systeem. Dit bespaart je een hoop implementatietijd en dus geld.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Eenvoudig rapporteren en analyseren

Met Exact Globe+ heb je de data van al jouw bedrijfsprocessen digitaal tot je beschikking. Zo kun je makkelijk benchmarken en forecasten en draai je eenvoudig analyses en rapportages uit.

 

 

Draai jij nog op Globe Next en wil je graag kennismaken met de mogelijkheden van Globe+?

Neem contact met ons op via onderstaande link. Wij zullen dan samen met jou de mogelijkheden voor jouw situatie doornemen en een proefmigratie plannen.

Complete oplossing

In ons productaanbod bieden wij naast Exact P2P (ProQuro), ook de oplossing van Shopper aan welke naadloos samenwerkt met Scansys.

De oplossing Shopper geeft jouw organisatie die tool die nodig is om je inkopen en contracten te managen. Voor iedereen die dat moet kunnen is het eenvoudig om een inkoopaanvraag te doen, dit kan zowel vanuit een vooraf samengestelde catalogus (producten) maar kan ook een vrije aanvraag zijn. Voor de veelgebruikte leveranciers is het tevens mogelijk een OCI koppeling te maken met die webshop zodat de inkopen direct daarop kunnen worden aangevraagd. De integratie met Shopper is vanzelfsprekend dan gelegd. Na de goedkeuring van aanvragen worden deze volgens de vooraf ingestelde workflow verder de organisatie doorgezet.

Jij bepaalt vooraf samen met onze specialisten welke mogelijkheden er moeten zijn, welke autorisaties er moeten worden doorlopen en hoe je de budgetten wil gaan waarborgen. Vanzelfsprekend heeft deze oplossing naast een portal ook een APP zodat je niet meer afhankelijk bent van de tijd en de plaats om je werk te kunnen doen.

Best practices

Wij snappen dat het invoeren van een nieuwe oplossing als deze een proces is van bijsturen. We bieden daarom de keuze om vanuit een Best Practices te starten, hiermee is namelijk het succes bij vele andere organisaties al bewezen en dat is lekker voor jou. Zo starten we met een basis die goed bij je past maar waarop je wel eenvoudig kunt bijsturen. Snel geïmplementeerd en dus ga je snel voordeel ervaren en zien waar processen nog wat moeten worden aangepast op kunnen worden geoptimaliseerd. Slim implementeren noemen wij dat.

Contractmanagement

Met contractbeheer van Shopper, kan je het proces voor de volledige levenscyclus van contracten ondersteunen. In Shopper kan je ook contracten beheren voor abonnementen, inhuur en andersoortige contracten zoals bijvoorbeeld raamcontracten. De aangegane (terugkerende) verplichtingen vanuit deze contract kunnen door Shopper worden meegenomen in de budgettaire consequenties. Als je de afspraken met de leverancier over onder meer prijs, korting, en levering in Shopper vastlegt, dan worden deze integraal bewaakt/geborgd binnen alle stappen van het inkoopproces. Zo houdt je continu grip op deze afspraken, ook als de uitvoering decentraal is georganiseerd.

De contractafspraken met de leverancier worden in Shopper integraal binnen het inkoopproces inzichtelijke gemaakt en gecontroleerd. De brongegevens (zoals die van de leverancier) zijn hierbij het uitgangspunt. Als je ervoor kiest, kan je met Shopper geautomatiseerd toezicht realiseren. Daarbij wordt in het proces zoveel mogelijk vooraf gecontroleerd, zodat er geen correcties achteraf nodig zijn. De prestaties van de leveranciers worden bijgehouden en de resultaten kunnen binnen – het door jouw gehanteerde kwaliteitssysteem – worden afgezet. Binnen Shopper bepaal je waar toezicht vereist is en welke kwaliteitsnorm daarbij gehanteerd wordt.

Factuurverwerking

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat naast je inkopen ook je facturen digitaal worden gematched. Na binnenkomst signaleert het systeem of het een factuur is van een inkoop uit Shopper en handelt deze dan volgens de vooraf ingestelde acties af. Is het een factuur die volledig overeenkomt met de inkoop? Dan wil je wellicht wel dat de factuur geen verdere goedkeuring nodig heeft, dat kan ook. Stap voor stap brengen wij jouw organisatie naar nog meer grip op inkoop-, contract- en factuurproces, jouw collega’s hebben dan nog meer tijd voor andere werkzaamheden die anders wellicht langer waren blijven liggen.

Kosten besparen dankzij Exact voorraadbeheer

Wist je dat het aanhouden van overtollige voorraad tot wel 25% extra aan onnodige kosten met zich meebrengt?

Opslag, verzekeringen, ingenomen magazijnruimte – allemaal zaken die een negatief effect hebben op je marge. Door te werken met voorraadbeheer van Exact vergroot je jouw leverbetrouwbaarheid. We gaan samen kijken hoe we dit systeem kunnen inzetten om jouw marktpositie te versterken.

Je klanten willen vaker geleverd krijgen in kleinere volumes en op de hoogte zijn van hun bestellingen. Dat komt door de transparantie die e-commerce heeft gebracht en alle ontwikkelingen in de wereld op dit moment. Jij wil kunnen leveren maar niet onnodig hoge voorraden hoeven aan te gaan om zo grip op kosten te krijgen. Jij wil meer informatie vanuit je ERP: Waar kan ik kopen en tegen welke prijzen? Om te kunnen anticiperen op alle veranderingen in de (groot)handel, heb je goed en flexibel systeem nodig. Naast een goed systeem, heb je de juiste adviezen nodig voor de inzet in jouw organisatie, kundige mensen met veel ervaring. Wij gaan heel graag samen met jou onderzoeken wat voor jouw organisatie het beste past. We kijken hierbij verder dan Exact Globe voorraadbeheer. Een juiste combinatie van de juiste tools geven je de beste slagkracht.

Groeien door grip op je organisatie

Uitdagingen ombuigen in groei betekent dat je op de zaken vooruit moet lopen. Digitaliseer je boekhouding, voorraadbeheer en logistiek. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? Door te beginnen bij het begin en je organisatie eens goed onder de loep te nemen. Wat heb ik nodig, wat hebben mijn mensen nodig en wat vraagt mijn klant? Veel ondernemers worstelen met dit soort vraagstukken en gaan mee in trends zonder te kijken naar wat écht nodig is voor zijn onderneming.

Wij kunnen je hier mee helpen. We geven je een eerlijk advies over de kansen die wij zien voor jouw onderneming om de juiste stappen richting de toekomst te zetten. Zo kun je je magazijn digitaliseren, of de boekhoudkundige taken automatisch laten plaatsvinden wanneer het volume toeneemt. Groei je naar meer klanten, meer magazijnen, meer medewerkers, meer leveranciers? Voor elk van deze fases heb je een partner nodig die je ook in die fases laat innoveren. Zo hoef je geen “nee” te verkopen!

Voorkom fouten dankzij een simpel voorraadbeheer programma

Voorraadverschillen en pick fouten zijn verleden tijd. Met voorraadbeheer van Exact kun je web orders picken en snel versturen met een app, je bestellingen ontvangen en op de juiste locaties leggen, retouren eenvoudig afhandelen en voorraadtellingen uitvoeren. Het is allemaal mogelijk. We kijken samen hoe we jouw voorraadbeheer kunnen automatiseren op een simpele, uitvoerbare manier. Met een digitaal magazijn gaan al jouw pakketjes op tijd de deur uit. 

Jouw webshop koppelen aan voorraadbeheer van Exact

Met een webshop weten ook online klanten je te vinden. Maar er zijn zoveel aanbieders, waar moet je beginnen? Wij delen graag onze ervaring en die van onze klanten met je en laten je onze favorieten zien. Je wil er vanzelfsprekend voor zorgen dat je bestellingen, orders, leveringen en betalingen lekker verlopen en daarvoor zijn de juiste integraties nodig. Zo maak je gebruik van één centrale plek voor je webshop, marktplaatsen, betalingen en verzendingen. Doordat je altijd overzicht hebt op je orders, klanten en voorraden, krijg je weer grip op jouw business. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over voorraadbeheer of cashflow. Tijd om te innoveren en je bedrijf te ontwikkelen!

Tot slot: 4 tips om je voorraadbeheer nóg efficiënter te maken

Tip 1: Weet welke producten je in (te) veel varianten op voorraad hebt en welke juist in het assortiment ontbreken. Verkoop geen nee of misschien aan klanten. 

Tip 2: Als artikelen te lang blijven liggen, kosten ze geld. Met een ouderdomsanalyse weet je precies welk artikel kostbare ruimte inneemt en weg moet!

Tip 3: Probeer afspraken te maken met leveranciers om producten via directe levering (dropshipping) aan te kunnen bieden. Minder risico, meer aanbod.

Tip 4: Voorkom het verzenden van verkeerde artikelen. Door een barcodescanner te gebruiken tijdens het orderpicken, verklein je de kans dat er een verkeerd product wordt afgeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met Jolijn!

Door informatie te zaaien, kun je resultaten oogsten

Het verkrijgen van de juiste rapportages blijft voor veel bedrijven een uitdaging. Vaak worden er tools gebruikt, maar gaat dit veelal in combinatie met Excel of handmatige acties van medewerkers. Dit kost veel tijd en vergroot de kans op fouten. Kortom, dat loopt niet lekker.

Met Sumatra Operational Intelligence breng je informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst! Je krijgt veel eerder inzage waar moet worden ingegrepen, waar loopt het lekker en waar niet.

Operational Intelligence maakt beslissingen nemen betrouwbaar

Wij zijn samen met Sumatra Software al meer dan 25 jaar overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen zullen en kunnen nemen.

Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten.

Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct zie wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom.

Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

 • Heb ik nog voldoende budget voor deze aankoop?
 • Kan ik deze order uitleveren?
 • Is er nog voldoende voorraad als drie grote offertes worden getekend?
 • Komt mijn productieplanning in gevaar als leverancier x een dag later levert?
sumatra

Sumatra Operational Intelligence

Bekijk in vogelvlucht de mogelijkheden van Sumatra Operational Intelligence

Sumatra & Exact

Sumatra is uitermate geschikt om te koppelen met Exact. De Exact databases zijn al volledig in kaart in het pakket. Dit versnelt en vereenvoudigt het maken van de interactieve dashboards en operationele rapportages op de Exact-omgeving, en zorgt voor een korte implementatietijd. Standaard zijn er al veel rapportages beschikbaar na installatie.

Voordelen

 • Relevante informatie inclusief verklarende details en documenten
 • Iedereen beschikt over actuele cijfers
 • Interactieve dashboards
 • Overal en altijd beschikbaar
 • Geen Data Warehouse nodig
 • Beschikbaar in huur en koop model
 • Korte implementatietijd
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!