Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Bundel de kracht van Exact Synergy, Exact Globe en Sumatra met FusionXL

Met Exact Globe heb je de perfecte ERP oplossing in huis voor de dagelijkse bedrijfsprocessen. Met Exact Synergy heb je een uniek stuk software in handen die naadloos integreert met Exact Globe. Geen andere software voegt Financieel, Logistiek, Productie, CRM, HRM, Projecten, Workflow en Documenten zo mooi samen. Dagelijks werken duizenden personen met Exact Synergy. Hierin registreren zij bijvoorbeeld klant gerelateerde zaken als stamgegevens, contactpersonen, afspraken, verkoopkansen, offertes en documenten. Ondanks de voordelen die Exact Synergy biedt, kun je met Sumatra de werking van Exact Synergy en Exact Globe verder optimaliseren. Door Exact Synergy vanuit de Sumatra werkwijze te bedienen ontstaan de volgende voordelen.

 • Meer overzicht & tijdswinst door minder klikken
 • Overzichtelijke Dashboards
 • Integratie met Exact Globe(+) voor rapportages
 • Slimme filtermogelijkheden
 • Je werkt vanuit één overzichtelijk scherm
 • Focus op relevante actiepunten
fusion fusion

Wat kan Bijzen&Dekker voor jou betekenen?

Al meer dan 20 jaar implementeren wij Sumatra. Na al die jaren zijn wij gepokt en gemazeld in alle mogelijkheden van Sumatra en combineren wij dit met de brede kennis van Exact. Ben jij een Groothandel, dan heb jij een andere rapportagebehoefte dan een Projectorganisatie. Bij jij een Financiële dienstverlener, dan heb jij een andere rapportagebehoefte dan een productiebedrijf. Je hoeft ons dat niet uit te leggen, wij hebben van al deze branches meer dan 25 jaar kennis in huis en kunnen optimaal met jou meedenken. Wil je graag eens sparren met één van onze ervaren consultants, we plannen graag een kennismaking!

&background=1

Webinar Sumatra Fusion XL

Bekijk hier het meest recente webinar Bundel de kracht van Exact Synergy en Globe met Sumatra Fusion XL.

Standaard dashboards binnen Power BI, PowerDash maakt het waar!

De afgelopen jaren kregen wij veel vragen van onze relaties om rapportages en dashboards te maken binnen Power BI. Met Power BI haal je een tool in huis voor een aantrekkelijke prijs waarmee je vervolgens rapportages kunt (laten) maken die inzicht geven in de stand van zaken binnen jouw onderneming. Alleen heb je om deze rapportages te maken ook kennis van de database(s) nodig waaruit je deze informatie wil gaan halen, en dat is nu net veelal het probleem. Of er zijn “dure” extra platformen nodig of de kennis ontbreekt gewoonweg in je onderneming. En dat is nu net waarin wij  al het voorwerk al voor je hebben gedaan, lekker toch?

Met PowerDash van Bijzen&Dekker, leveren wij dashboards die voorzien zijn van de meest gevraagde informatie en cijfers en dus ook voorzien zijn van het bijbehorende datamodel. Jij hoeft dus niet meer na te denken over hoe je dit uit Exact gaat onttrekken, dat hebben wij allemaal al voor je gedaan. Het is een kwestie van installeren en koppelen aan jouw Power BI en Exact omgeving en de dashboards geven je direct dat inzicht!

powerdash
powerdash

PowerDash, geeft grip en inzicht!

Heb je toch liever wat andere velden en info binnen de dashboards, geen probleem. De dashboards kun je zelf of kunnen wij éénvoudig voor je aanpassen en uitbreiden, naar jouw wensen en behoeftes.

In de video hiernaast laten we je kennismaken met een aantal van de mogelijkheden van PowerDash. Direct inzicht in je onderneming via allerlei visuele meters en grafieken. Wil je meer details over 1 van deze onderdelen, zoom dan door naar de onderliggende cijfers.

Door informatie te zaaien, kun je resultaten oogsten

Het verkrijgen van de juiste rapportages blijft voor veel bedrijven een uitdaging. Vaak worden er tools gebruikt, maar gaat dit veelal in combinatie met Excel of handmatige acties van medewerkers. Dit kost veel tijd en vergroot de kans op fouten. Kortom, dat loopt niet lekker.

Met Sumatra Operational Intelligence breng je informatie naar het beslissingsproces. Zo krijgen medewerkers op alle afdelingen beter inzicht in en grip op operationele processen. En hoe meer medewerkers dagelijks beschikken over de voor hen relevante informatie, hoe hoger de opbrengst! Je krijgt veel eerder inzage waar moet worden ingegrepen, waar loopt het lekker en waar niet.

Operational Intelligence maakt beslissingen nemen betrouwbaar

Wij zijn samen met Sumatra Software al meer dan 25 jaar overtuigd dat goed geïnformeerde medewerkers betere beslissingen zullen en kunnen nemen.

Vanuit deze gedachte heeft Sumatra hun innovatieve Operational Intelligence ontwikkeld. Met als doel om iedereen binnen een bedrijf of organisatie te voorzien van relevante en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten.

Alles overzichtelijk gepresenteerd in een intuïtief scherm, zodat je direct zie wat jouw aandacht vraagt en vooral waarom.

Dankzij Operational Intelligence worden beslissingen niet meer genomen op basis van aannames; met Sumatra beslis je op basis van feiten!

 • Heb ik nog voldoende budget voor deze aankoop?
 • Kan ik deze order uitleveren?
 • Is er nog voldoende voorraad als drie grote offertes worden getekend?
 • Komt mijn productieplanning in gevaar als leverancier x een dag later levert?
sumatra

Sumatra Operational Intelligence

Bekijk in vogelvlucht de mogelijkheden van Sumatra Operational Intelligence

Sumatra & Exact

Sumatra is uitermate geschikt om te koppelen met Exact. De Exact databases zijn al volledig in kaart in het pakket. Dit versnelt en vereenvoudigt het maken van de interactieve dashboards en operationele rapportages op de Exact-omgeving, en zorgt voor een korte implementatietijd. Standaard zijn er al veel rapportages beschikbaar na installatie.

Voordelen

 • Relevante informatie inclusief verklarende details en documenten
 • Iedereen beschikt over actuele cijfers
 • Interactieve dashboards
 • Overal en altijd beschikbaar
 • Geen Data Warehouse nodig
 • Beschikbaar in huur en koop model
 • Korte implementatietijd

Van data naar inzicht

Je wil je organisatie voorzien van inzicht door de juiste data in rapportages, statistieken en dashboards aan te leveren. Juist dat is moeilijk doordat de data vaak is verspreid over meerdere systemen, het verkrijgen van inzicht is een echte uitdaging. Met Excel kun je veel, maar er blijft veel handmatig werk nodig, wat enorm foutgevoelig en tijdrovend is. Je wil kunnen vertrouwen op je rapportages en daarom willen wij je graag helpen om dit makkelijker en slimmer te maken. Onze Power BI specialisten adviseren en helpen je bij het maken van het juiste datamodel. Hierin komt alle data samen die benodigd is om de rapportages en dashboards te genereren die jij nodig hebt. Iedereen binnen jouw organisatie krijgt dan toegang tot die informatie, zonder afhankelijk te zijn van andere personen en systemen.

Het inhuren van specialisten

Onze specialisten in Power BI gaan samen met jou in gesprek om te bepalen waar de behoefte ligt zodat het juiste datamodel wordt neergezet. Vanuit welke systemen deze data moet komen, maakt hierbij voor ons niets uit. Belangrijk is om al die data te structureren naar 1 goed datamodel. Van daaruit gaan we de juiste rapportages en dashboards opzetten, afgestemd op jouw organisatie!

Maak kennis met PowerDash!

Met PowerDash van Bijzen&Dekker, leveren wij dashboards die voorzien zijn van de meest gevraagde informatie en cijfers en dus ook voorzien zijn van het bijbehorende datamodel.

 

Jij hoeft dus niet meer na te denken over hoe je dit uit Exact gaat onttrekken, dat hebben wij allemaal al voor je gedaan. Het is een kwestie van installeren en koppelen aan jouw Power BI en Exact omgeving en de dashboards geven je direct dat inzicht!

 

Meer weten? Kijk dan op www.PowerDash.nl  

“PowerDash, geeft grip en inzicht.”

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!