Real-Toolbox

De Real-Toolbox is het geheel aan techniek en functies waarop alle “standaard” en “maatwerk” oplossingen van A-Real-Solution gebaseerd zijn. Met de Real-Toolbox beschik je over een breed scala aan tools om klant specifieke oplossingen te realiseren met Exact Synergy en ook de functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van Exact Synergy te vergroten.

 

De voordelen?

 • Maakt Synergy gebruikersvriendelijker en slimmer;
 • Maakt veldafhankelijkheden binnen Synergy mogelijk;
 • Maakt van een simpel verzoek een intelligent formulier;
 • Geeft de mogelijkheid zelf knoppen te definiëren in Synergy afgestemd op jouw behoefte;
 • Laat informatie tonen in Synergy vanuit andere systemen;
 • Maakt zoeken naar informatie binnen jouw omgeving nog veel makkelijker;
 • Maakt het mogelijk Extra velden en entiteiten aan te maken;
 • Laat automatisch processen afhandelen;
 • Zorgt voor veilige connecties met andere databases;
 • Mogelijkheden voor het opzetten van portalen in jouw look&feel, volledig geïntegreerd!
 • En nog veel meer….
powerdash

Haal meer uit Synergy met Real-Toolbox!

Een kleine sfeerimpressie van Real-Toolbox

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jolijn via onderstaande button voor de mogelijkheden!

 

Exact Synergy, 1 realtime oplossing voor al je bedrijfsprocessen

Het succes van je onderneming wordt mede bepaald door de samenwerking tussen medewerkers en afdelingen. Hoe mooi zou het zijn dat er 1 realtime tool is die je kan ondersteunen bij het managen hiervan?

Veelal gebruiken medewerkers “eigen” werkwijzen en werken die voor hen prima. Echter als iedereen dit doet? Vaak klagen bedrijven over het feit dat ze geen grip hebben op de uitstaande en onderhanden zijnde werkzaamheden. Als iemand dan onverwacht uitvalt of geniet van een vakantie, is die kennis daarvan niet meer binnen handbereik. Dat wil je niet als onderneming, daarom heeft Exact jaren geleden Exact Synergy ontwikkeld. Een webbased oplossing, die jou kan ondersteunen in deze vraagstukken.

Met Exact Synergy kunnen alle medewerkers en afdeling samenwerken en kijkt men naar dezelfde informatie. Op deze manier kunnen beslissingen nog beter worden genomen!

Welke onderdelen kun je ondersteunen middels Synergy?

Workflow management

Met de workflow management software van Exact weet iedereen wat er gedaan moet worden en wie er bij een specifieke taak of activiteit betrokken is. Zo staat niets een succesvolle samenwerking in de weg. Workflow management is een onmisbaar instrument om altijd en overal inzicht te hebben in de status en verantwoordelijkheid van activiteiten. Het geeft jouw grip op je organisatie en helpt jouw medewerkers en collega’s om slimmer te werken en werkzaamheden op tijd uit te voeren

CRM

Werk met één CRM systeem voor 100% inzicht in klantrelaties. Ook via de app. Alle belangrijke data rondom de klant is zichtbaar, van contactmomenten tot aan de facturering. Krijg automatische signaleringen voor sales opportuniteiten of service momenten.

Ben je onderweg? Geen probleem, middels de mobiele app van Exact Synergy CRM ben jij in staat om ook dan alle gegevens betreffende je afspraken, relaties, openstaande offertes, etc. te raadplegen en te bewerken. Heb je zaken toegevoegd of gewijzigd? Iedereen op kantoor is direct op de hoogte door de volledige realtime integratie.

Document management

Waar staan jouw documenten allemaal?

 • Op de server?
 • In de mail?
 • Op Sharepoint?
 • Op locale harde schijven van medewerkers?
 • Weet je het niet?

Als organisatie communiceer je veel, zowel met klanten, leveranciers en met medewerkers. Waar bewaar jij deze documenten? De waarheid is dat veel bedrijven moeten erkennen dat ze dat vaak niet heel goed weten en deze documenten vaak verspreidt staan over diverse plekken. Dat vormt een groot risico, zowel voor AVG maar ook omdat deze documenten nu éénmaal binnen 1 archief terug te vinden zouden moeten zijn.

Medewerker specifieke documenten zou je onder de betreffende medewerker moeten terug kunnen vinden, relatie specifieke documenten onder de betreffende relatie, project specifieke documenten onder het betreffende project etc.

Met Exact Synergy kunnen wij jou helpen om ook voor je documenten 1 oplossing in te richten waar jij op kunt vertrouwen. Zo weet jij straks samen met jou medewerkers precies waar je documenten moet bewaren en waar je deze kunt terugvinden. Synergy is zelfs gekoppeld met mail en/of Sharepoint, 1 oplossing, 1 archief.

Exact voor CRM zet verkoopkansen om in deals

Wil jij de slagkracht van je salesteam vergroten en grip krijgen op alle lopen contacten en informatie? Bekijk de mogelijkheden van Exact voor CRM. Door je verkoopteams te digitaliseren kun je hun slagkracht vergoten en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt, dat zou lekker zijn.

Één plaats waar alle klantinformatie is opgeslagen

Met een geïntegreerd CRM systeem inclusief handige apps heb je altijd inzicht in de volledige klantinformatie, van beursafspraak tot mail-historie, van overeenkomsten en offertes tot facturen en bestellingen. Iedereen binnen het bedrijf kijkt naar dezelfde, actuele informatie omdat het centraal is opgeslagen en beschikbaar is gemaakt. Altijd en overal de beschikking over die informatie die je nodig hebt als sales of salesmanager. Sturen waar het echt nodig is.

De belangrijkste voordelen van Exact voor CRM

Één plek voor alle klantgerelateerde informatie

Exact CRM is integraal onderdeel van het bedrijfssoftware systeem. Dit betekent dat er niet gekoppeld hoeft te worden, en dat alle informatie over klanten, producten, maar ook financieel zoals facturatie en debiteuren, direct voor handen is in 1 CRM systeem, ook in de app. Dit is een groot voordeel, omdat informatie die vanuit andere processen wordt bijgewerkt altijd real-time beschikbaar is vanuit één punt, voor iedereen.

De nieuwe CRM Workspace maakt informatie eenvoudig beschikbaar, afhankelijk van de taak en de rol van de gebruiker. Via sociale tijdlijnen kan zakelijke klant- en prospectinformatie eenvoudig gedeeld worden met collega’s.

Boost de effectiviteit en transparatie van sales

Met Exact voor CRM heb je inzicht in zowel de financiële als relationele informatie van prospects en klanten. De combinatie van een betrouwbaardere sales forecast en totaalinzicht. Door intelligente rapportages ben je altijd op de hoogte van datgene wat jij moet weten.

Een essentiële schakel in een digitale business

Digitalisering, je wordt er soms gek van maar beseft je ook dat je niet zonder kunt. Het geeft een betere klantervaring door consistentie in je klantbenadering via je webshop, e-mail of de telefoon. Met het CRM systeem van Exact komen klantgegevens uit alle digitale kanalen samen. Dit is de basis voor een persoonlijke klantbenadering, dat heeft je klantenbinding een boost.

Overal en altijd inzicht met de CRM app

De CRM app ontsluit alle data uit je CRM systeem ook mobiel. Dit geeft verkopers en anderen onderweg of thuis volledige informatie, tot en met de factuur die 5 minuten geleden is betaald.

De Exact CRM app is beschikbaar op iOS en Android smartphones en tablets, en op Windows 10.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!