Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Declaratieverwerking met ImageCapture

ImageCapture integreert met jouw boekhoudsysteem en maakt direct gebruik van de aanwezige data om geautomatiseerd een declaratieboeking aan te maken. Door het proces van indienen, controleren en goedkeuren van declaraties te automatiseren, worden fouten voorkomen en bespaar je kostbare tijd op je administratieve processen.

Met ImageCapture kunnen medewerkers met hun telefoon, eenvoudig een foto van een bonnetje maken of een document uploaden. De declaratie kan aangevuld worden met o.a. een omschrijving, bedrag, kostenplaats of een project. De stamgegevens zijn hierbij direct beschikbaar vanuit het financieel- of ERP-systeem.

BOEKING
De financiële medewerker kan vanuit het ImageCapture boekingsvoorstel beoordelen of de declaratie nog aanvullende gegevens nodig heeft, denk bijvoorbeeld aan het uitsplitsen naar meerdere kostenregels met verschillende btw-coderingen.

WORKFLOW
De declaratie kan vervolgens met behulp van ImageCapture Workflow een goedkeuringsproces ondergaan. Na goedkeuring wordt deze informatie, de zogenaamde audit trail, gekoppeld als bijlage aan de boeking.

Declareer correct en snel met Exact SRXP

Met Exact SRXP heb jij real-time inzicht in declaraties van medewerkers, worden creditcardstatements automatisch afgeletterd en exporteer je declaraties met één klik naar jouw boekhoudpakket. Zo declareer je efficiënt en bespaar je meer dan 75% op je verwerkingtijd van declaraties.

De belangrijkste voordelen van Exact SRXP

Automatisch afletteren van creditcardstatements

De creditcardintegratie van Exact SRXP matcht creditcardtransacties automatisch met de bijbehorende bonnen. Zo hoef jij creditcardstatements nooit meer handmatig af te letteren.

Alle soorten declaraties in één systeem

Met Exact SRXP beheer en verwerk je thuiswerkvergoedingen, kilometer-, creditcard-, en onkostendeclaraties allemaal vanuit één systeem.

Integreer eenvoudig met jouw boekhoudpakket

Exact SRXP heeft een naadloze integratie met elk Finance-, HR- of ERP-pakket. Zo exporteer je declaraties met één klik naar jouw financiële administratie.

Razendsnel en foutloos declareren met OCR software
De OCR software van Exact SRXP scant en herkent automatisch belangrijke gegevens van de bon, zoals het bedrag, de datum en de valuta. Zo elimineer je fouten uit de administratie.

Bereken automatisch jouw gereden kilometers
De Google Maps integratie van Exact SRXP berekent automatisch gereden kilometers. Voeg eenvoudig tussenstops toe, kopieer frequent gereden routes en dien kilometerdeclaraties nog onderweg in bij de manager.

Exact SRXP

Declareer correct en snel met Exact SRXP in 3 stappen!

Elvy Declaratieverwerking

Digitaliseer en automatiseer het declaratieproces

Het digitaliseren en automatiseren van het declaratieproces heeft veel voordelen. Het scheelt een hoop administratieve last, zowel voor de declarant, fiatteur, maar vooral voor de financiële administratie. In dit whitepaper nemen we je mee in de drijfveren, valkuilen en voordelen van het digitaliseren van het declaratieproces, zodat je met de juiste handvatten het gesprek kunt aangaan binnen jouw organisatie. Met o.a. een concreet stappenplan en checklist helpen we je op weg!

Gemakkelijk digitaal declareren met Elvy Declaratieverwerking

Zakelijk onkosten declareren, in veel gevallen kan het een stuk makkelijker. Elvy Declaratieverwerking maakt een einde aan gedoe met Excel-documenten en losse bonnen. Met de Elvy App dient de declarant gemakkelijk zijn declaraties in via mobiel, wat tijd scheelt voor zowel indiener als verwerker. Werkprocessen worden beter en efficiënter gestroomlijnd..

Gemakkelijk indienen met de Elvy App

Met de Elvy App dien je declaraties gemakkelijk in via jouw mobiel. Dit geldt zowel voor kilometervergoedingen als andere onkosten. Maak een foto van het bonnetje of de factuur en voer de declaratiegegevens in: omschrijving en declaratietype. Na het verzenden van de declaratie komt het direct in de juiste administratie terecht. Digitaal onkosten declareren gaat op deze manier razendsnel en voorkomt het verlies van bonnetjes.

Betalingen via jouw financiële software

Net zoals onze andere oplossingen is Elvy Declaratieverwerking geïntegreerd met jouw financiële software. De betalingen van de declaraties worden dan ook vanuit jouw financiële software gedaan. In het menu vind je onze koppelingen met verschillende financiële- en ERP software.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!