Ontdek productinformatiebeheer van KatanaPIM

Product Information Management (PIM) is het proces van het beheren van de informatie die nodig is om je producten op de markt te brengen via je verschillende distributiekanalen. Een PIM software werkt als de enige bron van waarheid voor jouw productinformatie. Het helpt je bedrijf bij het eenvoudig verzamelen, verrijken en valideren van productgegevens en bij het efficiënt distribueren van de juiste informatie naar verschillende verkoopkanalen, wederverkopers, partners en catalogi.

Welke gegevens verwerkt KatanaPIM?

  • Multimedia-bestanden

Afbeeldingen, video’s, PDF’s, bijlagen.

  • Essentiële informatie

SKU, EAN, titel, naam, beschrijving.

  • Kanaalspecifieke gegevens

Meertalige attributen, categorieën.

  • Technische gegevens

Grootte, materiaal, ingrediënten, garanties.

  • Verkoop informatie

Prijzen, beperkte aanbiedingen, kortingen.

  • Marketinggegevens

SEO, trefwoorden, meta-beschrijvingen.

  • Extra informatie

Complete beschrijvingen, gebruiksgegevens.

“Krijg controle over jouw productinformatie!

Jolijn

Benieuwd of deze oplossing bij jouw bedrijf past? Neem contact op met Jolijn!

xCore

Met xCore heb jij één platform voor al je e-commerce oplossingen met Exact. Het voordeel?Je hoeft niet te schakelen tussen verschillende systemen, maar hebt direct inzicht bij één betrouwbare aanbieder. Voor zowel Exact Globe als Exact Online geschikt!

Webshop oplossingen

Heb je een webshop? Dan bieden we een ruim aanbod koppelingen tussen verschillende webshopplatformen en Exact. Door je webshop en je boekhouding aan elkaar te koppelen, worden automatisch gegevens zoals orders, facturen en voorraad gesynchroniseerd in beide systemen. Dit bespaart jou een hoop handmatige handelingen!

Systemen waar we al koppelingen voor hebben zijn onder andere Magento, WooCommerce, Lighstpeed, BigCommerce, Shopify en Shopware 6. Allemaal met real-time synchronisaties én Exact gecertificeerd!

Eigen support en maatwerk oplossingen

Verder vind je op het gebied van market places handige koppelingen, zoals voor Bol.com. Of indirect, via ChannelEngine of EffectConnect. Daarnaast koppel je WMS zoals Picqer en je PIM-systeem zoals Akeneo ook eenvoudig via xCore aan je Exact-administratie. Alle software wordt bij xCore inhouse gemaakt. Daarnaast hebben we een eigen supportafdeling om je vragen te beantwoorden of met je te sparren over bijvoorbeeld de inrichting van je koppeling.

In de App store van xCore vind je het volledige aanbod aan koppelingen op elk gebied. En heb je een wens voor je koppeling die nog niet bestaat? Dan kijken we altijd naar de mogelijkheid om dit via een maatwerk oplossing voor je te maken!

 

Kortom…

Van webshop en betaaloplossing tot magazijn- en productinformatieoplossingen: bij xCore koppel je jouw volledige e-commerce landschap aan Exact Online of Exact Globe. En als xCore-partner bieden we jou de ideale mix van ondersteuning!

Portal4Sales | Optimizers

Portal4Sales Pro is een gebruiksvriendelijke webshop waarmee uw B2B klanten op elk moment orders kunnen plaatsen. Transformeer uw bedrijf in een snelgroeiende multi-channel onderneming en verminder fouten, verbeter processen en realiseer omzetgroei.

portal4sales

Portal4Sales. De plug & play B2B webshop

Portal4Sales is een plug & play B2B webshop, waarmee klanten op ieder moment bestellingen kunnen plaatsen. Verkoop jouw artikelen door middel van een overzichtelijke catalogus of visueel aantrekkelijk lookbook. Jouw klanten hebben op ieder moment toegang tot informatie over voorraadstanden, hun eigen prijsafspraken en orderhistorie. Via de catalogus of het lookbook kunnen de klanten artikelen toevoegen aan een order en deze direct bestellen. De order wordt direct doorgestuurd naar jouw ERP-systeem.

App4Sales | Optimizers

Met deze mobiele B2B sales applicatie is het eenvoudig je gehele digitale catalogus in te zien en je artikelen via je Android of iOS apparaat te verkopen.

App4Sales is gekoppeld aan je backoffice waardoor het mogelijk is nieuwe klanten te registreren, artikelen uit de product catalogus toe te voegen aan de order en je klanten direct de order te laten tekenen op je mobiele telefoon of tablet. De logistieke afhandeling van je orders wordt met de mobiele verkoop app zoveel mogelijk geautomatiseerd. Het handmatig invoeren van lange verkooplijsten in de backoffice is verleden tijd voor je vertegenwoordigers met App4Sales. Gemakkelijk en tijdbesparend.

app4sales

App4Sales. Dé verkoop app voor vertegenwoordigers

Via de app kunnen jouw vertegenwoordigers de gehele catalogus inzien en direct producten bestellen voor klanten. De klant kan direct tekenen via telefoon of tablet en ontvangt automatisch een orderbevestiging. Een onmisbare verkooptool voor op beurzen, onderweg en tijdens klantbezoeken!

De krachtige oplossingen van Optimizers

Met de oplossingen van onze partner Optimizers, kunnen wij je helpen om je e-Commerce te professionaliseren. Daarnaast beschikken we hiermee over de perfecte aanvullende oplossingen voor EDI (EDI Gateway) en WMS (Warpspeed).

app4sales

App4Sales. De verkoop app voor vertegenwoordigers

 

App4Sales is dé verkoop app voor vertegenwoordigers. Via de app kunnen jouw vertegenwoordigers de gehele catalogus inzien en direct producten bestellen voor klanten. De klant kan direct tekenen via telefoon of tablet en ontvangt automatisch een orderbevestiging. Een onmisbare verkooptool voor op beurzen, onderweg en tijdens klantbezoeken!

Kijk hier voor meer info over App4Sales!

portal4sales

Portal4Sales. De plug & play B2B webshop

Portal4Sales is een plug & play B2B webshop, waarmee klanten op ieder moment bestellingen kunnen plaatsen. Verkoop jouw artikelen door middel van een overzichtelijke catalogus of visueel aantrekkelijk lookbook. Jouw klanten hebben op ieder moment toegang tot informatie over voorraadstanden, hun eigen prijsafspraken en orderhistorie. Via de catalogus of het lookbook kunnen de klanten artikelen toevoegen aan een order en deze direct bestellen. De order wordt direct doorgestuurd naar jouw ERP-systeem.

Kijk hier voor meer info over Portal4Sales!

warpspeed

Warpspeed. Next Generation WMS

 

Warpspeed WMS is een flexibel warehouse management systeem waarmee je volledige vrijheid krijgt in jouw logistieke processen. De unieke process designer binnen Warpspeed WMS werkt als een ‘logistieke visio’ en zorgt ervoor dat je met standaard software enorm flexibel wordt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om unieke logistieke processen zonder maatwerk in te richten.

Kijk hier voor meer info over Warpspeed!

app4sales

EDI Gateway. Optimize your EDI.

 

EDI Gateway is een EDI oplossing voor Exact Online, Exact Globe en Visma.net. EDI Gateway helpt jou om wereldwijd EDI berichten te communiceren met klanten, leveranciers en handelspartners. Onze EDI software is zowel online als op locatie te gebruiken.

Kijk hier voor meer info over EDI Gateway!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!