Wat is Enterprise Resource Planning (ERP)?

Enterprise Resource Planning, ook wel ERP genoemd, betekent in het Nederlands bedrijfsmiddelenplanning. Het is een geïntegreerd systeem van bedrijfssoftware dat alle bedrijfsprocessen van verschillende afdelingen binnen een bedrijf met elkaar verbindt. Het maakt hierbij niet uit of je één of meerdere vestigingen hebt over de grens. Met een ERP systeem kun je informatie centraal beheren en delen, waardoor je een compleet overzicht krijgt van je bedrijfsprocessen.

Middels Exact Globe(+) krijg jij de beschikking over een modern, slim, schaalbaar ERP systeem welke klaar is voor de toekomst. Indien jouw vraagstuk vraagt om meer, kunnen we door middel van aanvullende oplossingen Exact versterken tot een Best Of Breed, volledig toegespitst op jouw onderneming en jouw vraagstuk.

Werk sneller, slimmer en simpeler!

Als mkb’er en klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu, maar ook in de toekomst. Met Exact Globe+ beschik je over één ERP totaaloplossing voor al jouw bedrijfsprocessen. Dit is de opvolger van Exact Globe Next.

 

Zo is jouw organisatie klaar voor de toekomst!

De voordelen van Exact Globe +

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Al jouw bedrijfsprocessen in één centraal systeem

Exact Globe+ vormt het hart van je bedrijfsvoering. Van inkoop tot leveringen en van productie tot en met je financiële administratie, HR, CRM en meer: Je beheert al jouw processen vanuit één centraal systeem.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Internationale ondersteuning

Exact Globe+ is standaard beschikbaar voor meer dan 40 landen met de bijbehorende lokale wet- en regelgeving, talen, valuta en meerdere internationale bankformaten. Dit geeft je de ruimte om je te focussen op het ondernemen, de rest is geregeld.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Future-proof software

Je maakt gebruik van de nieuwste ERP-technologie voor het stroomlijnen van jouw financiële processen. Zo is jouw bedrijf optimaal voorbereid op de digitale toekomst.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Naadloze koppeling met andere systemen

Het ERP-systeem van Exact Globe+ koppelt eenvoudig en snel met andere systemen. Zo beschik je altijd over één centrale bron van informatie en verhoog je je efficiëntie.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Eenvoudige implementatie

De ERP-software is eenvoudig te implementeren en flexibel aan te passen aan de behoeftes van jouw bedrijf. Zo ben jij binnen no-time up-and-running met jouw nieuwe ERP-systeem. Dit bespaart je een hoop implementatietijd en dus geld.

Logo Bijzen&Dekker in het grijs wit en donkerblauw

Eenvoudig rapporteren en analyseren

Met Exact Globe+ heb je de data van al jouw bedrijfsprocessen digitaal tot je beschikking. Zo kun je makkelijk benchmarken en forecasten en draai je eenvoudig analyses en rapportages uit.

Ontdek de mogelijkheden van Exact Globe+

Van productie- en financiële processen tot projectmanagement: met de ERP-software van Exact Globe+ beheer je al jouw bedrijfsprocessen eenvoudig vanuit één systeem. Ontdek de mogelijkheden van onze oplossing. Bekijk de video hieronder:

 

 

 

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!