Alerts & Notificaties

Ontvang eenvoudig essentiële informatie

We kunnen niet meer zonder real-time informatie. Verloopt een proces niet zoals we verwachten dan moeten we direct op de hoogte zijn. Staat een backorder klaar om geleverd te worden, dan wil je de klant dit laten weten. Iedere belangrijke gebeurtenis moet direct zichtbaar gemaakt worden. Maar dan wel volledig automatisch. Geef aan wat je wilt bewaken en ontvang real-time notificaties waar en wanneer jij dit wil.

 

Eindeloos veel mogelijkheden

Het ontvangen van alerts & notificaties is essentieel voor zowel intern (bijvoorbeeld management, verkoop en administratie) als extern (bijvoorbeeld klanten, partners en leveranciers). Voorbeelden van interne en externe alerts en notificaties die door onze 8000+ klanten worden gebruikt

 

 

Meer informatie over de mogelijkheden ontvangen? Neem contact op met Jolijn!

RPA: Automatiseren middels drag & drop

Integreer en automatiseer door middel van drag’n’drop technologie

Softwaresystemen aan elkaar koppelen was nog nooit zo eenvoudig

Orbis Software laat systemen met elkaar communiceren, volledig automatisch, zonder dat je daar tijd in hoeft te steken.

Hoeveel systemen gebruik je binnen jouw organisatie? En hoe goed communiceren deze systemen met elkaar? Moet je nog steeds data uit verschillende systemen handmatig synchroniseren? Of ben je afhankelijk van dure en ingewikkelde maatwerkoplossingen?

Wij bieden je een slimme nocode oplossing waarmee wij vele applicaties aan elkaar kunnen koppelen.

Het ontbrekende puzzelstukje in ERP-integratie.

Verschillende ERP-systemen maken gebruik van verschillende technologieën en methodes om gegevens uit te wisselen. Vaak lijkt de oplossing alleen in dure en ingewikkelde maatwerkoplossingen te zitten. Maar wat als het maken van een ERP-integratie net zo eenvoudig is als het leggen van het laatste ontbrekende puzzelstukje?

Eenvoudig je ERP systeem integreren middels drag’n’drop. Deze ERP-Integration Tools communiceren op eenvoudige wijze met het ERP-systeem. Gegevens eenvoudig ophalen (lezen) en gevalideerd (terug)schrijven is daarbij heel belangrijk. Zonder ingewikkelde programmeercode kunnen we dit helemaal voor je inrichten. Deze tools groeien eenvoudig mee met updates van het ERP-systeem. Het beheren van integratieprojecten hoeft niet langer complex en kostbaar te zijn. De keuze voor een ERP-systeem moet niet afhankelijk zijn van dure maatwerk oplossingen. Je moet gebruik kunnen maken van een systeem dat zich aan jouw wensen aanpast. Snel, simpel, kostenbesparend en doeltreffend. Dat is BPA Server!

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates