Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Jouw HR en salarisadministratie naadloos verbonden met je business

Wil je af van de handmatige verwerking van onder andere verlofaanvragen, declaraties en ziekmeldingen? Dat kan met de self service HR software van Exact. Je hebt meer tijd voor strategisch HRM en je voert betere gesprekken met je stakeholders. Stroomlijn de complete HR-cyclus: van onboarding tot talent management en uitstroom, geïntegreerd met de salarisadministratie.

Exact HR Salaris Plus integreert naadloos in je huidige Exact software. Creëer zo 1 complete oplossing met HR, salaris én finance.

Leren is verbinden. Ontdek social collaborations

Informatie delen is belangrijk binnen een organisatie. Maar hoe zorg je dat juiste kennis terechtkomt bij de juiste mensen? Met het sociale samenwerkingsplatform van Exact, social collaboration, bepalen medewerkers zelf wie welke informatie kan of moet zien. Ook werk je makkelijk samen als groep of 1-op-1; via laptop, smartphone of tablet.

Met social collaboration stimuleer je als werkgever samenwerking en kennisdeling. Lees onze whitepaper en ontdek waarom social collaboration veel meer is dan een alternatief voor mail en Whatsapp.

payroll payroll

Efficiënt verlonen met salaris voor Exact Online

Het correct verwerken van salarissen, pensioenen en aangiftes voor loonheffingen is een nauwkeurig proces. Met Salaris voor Exact Online doe je dit zonder moeite op een zorgvuldige manier. Voorkom dubbel werk en integreer je salarisverwerking in jouw Exact Online omgeving.

Extra functie: auto van de zaak

Voor veel ondernemers is er een gebrek aan overzicht van de bedrijfsauto’s. Begin- en einddata, gekoppelde medewerkers en de cataloguswaarde worden vaak los van elkaar bijgehouden en in sommige gevallen helemaal niet.

Vooral voor organisaties met veel bedrijfsauto’s is het van belang om overzicht te hebben. Maar ook voor de kleine organisatie is het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben, zodat de jaarlijkse BTW-afdracht voor privé gebruik goed bijgehouden wordt.

Met de functie Auto van de zaak is het heb je een helder overzicht in alle bedrijfsauto’s van jouw organisatie. Zo is het eenvoudig om auto’s te registreren, te koppelen aan medewerkers en de eventuele BTW-afdracht toe te voegen.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van Salaris heb je minimaal een Exact voor Boekhouden Plus abonnement of een branchepakket nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met Adinda!

Prijzen en abonnementen Exact Online Salaris 30 dagen gratis

Dit zit er allemaal in

Exact Online Salaris

Salaris

Salaris; € 82,50 p.m. incl. 25 loonstroken + CAO’s (daarna € 3,30 per loonstrook binnen bundel / € 6,60 buiten bundel)
Bestel de proeflicentie Bestel direct
Medewerkersportaal
Verlof aanvragen en goedkeuren
Overzichtelijk verloningsproces
Signalering verjaardagen en jubilea
(Minimum)loonschaal
Pensioenaangifte
Verlof & Verzuim
Auto van de zaak registratie
Volledig geïntegreerd met de boekhouding
Bankkoppeling voor medewerkersbetalingen
  
Bestel de proeflicentie Bestel direct
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!