Real-Toolbox

De Real-Toolbox is het geheel aan techniek en functies waarop alle “standaard” en “maatwerk” oplossingen van A-Real-Solution gebaseerd zijn. Met de Real-Toolbox beschik je over een breed scala aan tools om klant specifieke oplossingen te realiseren met Exact Synergy en ook de functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van Exact Synergy te vergroten.

 

De voordelen?

 • Maakt Synergy gebruikersvriendelijker en slimmer;
 • Maakt veldafhankelijkheden binnen Synergy mogelijk;
 • Maakt van een simpel verzoek een intelligent formulier;
 • Geeft de mogelijkheid zelf knoppen te definiëren in Synergy afgestemd op jouw behoefte;
 • Laat informatie tonen in Synergy vanuit andere systemen;
 • Maakt zoeken naar informatie binnen jouw omgeving nog veel makkelijker;
 • Maakt het mogelijk Extra velden en entiteiten aan te maken;
 • Laat automatisch processen afhandelen;
 • Zorgt voor veilige connecties met andere databases;
 • Mogelijkheden voor het opzetten van portalen in jouw look&feel, volledig geïntegreerd!
 • En nog veel meer….
powerdash

Haal meer uit Synergy met Real-Toolbox!

Een kleine sfeerimpressie van Real-Toolbox

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jolijn via onderstaande button voor de mogelijkheden!

Jouw HR en salarisadministratie naadloos verbonden met je business

Wil je af van de handmatige verwerking van onder andere verlofaanvragen, declaraties en ziekmeldingen? Dat kan met de self service HR software van Exact. Je hebt meer tijd voor strategisch HRM en je voert betere gesprekken met je stakeholders. Stroomlijn de complete HR-cyclus: van onboarding tot talent management en uitstroom, geïntegreerd met de salarisadministratie.

Exact HR Salaris Plus integreert naadloos in je huidige Exact software. Creëer zo 1 complete oplossing met HR, salaris én finance.

Leren is verbinden. Ontdek social collaborations

Informatie delen is belangrijk binnen een organisatie. Maar hoe zorg je dat juiste kennis terechtkomt bij de juiste mensen? Met het sociale samenwerkingsplatform van Exact, social collaboration, bepalen medewerkers zelf wie welke informatie kan of moet zien. Ook werk je makkelijk samen als groep of 1-op-1; via laptop, smartphone of tablet.

Met social collaboration stimuleer je als werkgever samenwerking en kennisdeling. Lees onze whitepaper en ontdek waarom social collaboration veel meer is dan een alternatief voor mail en Whatsapp.

payroll payroll

Waar is je bedrijf zonder medewerkers?

Medewerkers zijn belangrijk, dus is het essentieel dat je personeelsadministratie overzichtelijk en eenduidig is.

Met de HR & Salaris-oplossing van Exact heb je een bewezen systeem dat compleet inzicht biedt in alles wat je personeel en salarisadministratie aangaat. Daarbij neem het je werk uit handen, bijvoorbeeld omdat je personeel zelf – via portal of mobiele apps – vakantiedagen kan aanvragen of gegevens wijzigen. Bovendien weet je door de betrouwbare rapportages precies hoe het met je mensen gaat. En dus ook hoe je bedrijf functioneert.

Exact voor CRM zet verkoopkansen om in deals

Wil jij de slagkracht van je salesteam vergroten en grip krijgen op alle lopen contacten en informatie? Bekijk de mogelijkheden van Exact voor CRM. Door je verkoopteams te digitaliseren kun je hun slagkracht vergoten en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt, dat zou lekker zijn.

Één plaats waar alle klantinformatie is opgeslagen

Met een geïntegreerd CRM systeem inclusief handige apps heb je altijd inzicht in de volledige klantinformatie, van beursafspraak tot mail-historie, van overeenkomsten en offertes tot facturen en bestellingen. Iedereen binnen het bedrijf kijkt naar dezelfde, actuele informatie omdat het centraal is opgeslagen en beschikbaar is gemaakt. Altijd en overal de beschikking over die informatie die je nodig hebt als sales of salesmanager. Sturen waar het echt nodig is.

De belangrijkste voordelen van Exact voor CRM

Één plek voor alle klantgerelateerde informatie

Exact CRM is integraal onderdeel van het bedrijfssoftware systeem. Dit betekent dat er niet gekoppeld hoeft te worden, en dat alle informatie over klanten, producten, maar ook financieel zoals facturatie en debiteuren, direct voor handen is in 1 CRM systeem, ook in de app. Dit is een groot voordeel, omdat informatie die vanuit andere processen wordt bijgewerkt altijd real-time beschikbaar is vanuit één punt, voor iedereen.

De nieuwe CRM Workspace maakt informatie eenvoudig beschikbaar, afhankelijk van de taak en de rol van de gebruiker. Via sociale tijdlijnen kan zakelijke klant- en prospectinformatie eenvoudig gedeeld worden met collega’s.

Boost de effectiviteit en transparatie van sales

Met Exact voor CRM heb je inzicht in zowel de financiële als relationele informatie van prospects en klanten. De combinatie van een betrouwbaardere sales forecast en totaalinzicht. Door intelligente rapportages ben je altijd op de hoogte van datgene wat jij moet weten.

Een essentiële schakel in een digitale business

Digitalisering, je wordt er soms gek van maar beseft je ook dat je niet zonder kunt. Het geeft een betere klantervaring door consistentie in je klantbenadering via je webshop, e-mail of de telefoon. Met het CRM systeem van Exact komen klantgegevens uit alle digitale kanalen samen. Dit is de basis voor een persoonlijke klantbenadering, dat heeft je klantenbinding een boost.

Overal en altijd inzicht met de CRM app

De CRM app ontsluit alle data uit je CRM systeem ook mobiel. Dit geeft verkopers en anderen onderweg of thuis volledige informatie, tot en met de factuur die 5 minuten geleden is betaald.

De Exact CRM app is beschikbaar op iOS en Android smartphones en tablets, en op Windows 10.

Projectmanagement met Exact

De projectmanagement software van Exact heeft alles wat je nodig hebt om elk project, in iedere branche, uit te kunnen voeren. Van kosten- en urenregistratie, tot het beheren van grote projecten. Er zijn ruim 370 apps om efficiënter te kunnen werken. Zo kan jij je richten op je succes, terwijl de software alles bijhoudt.

Koppel bijvoorbeeld makkelijk je boekhouding aan je digitale projectmanagement en urenregistratie. Je werkt hierdoor slimmer en efficiënter aan projecten. Krijg direct inzicht in de voortgang van projecten en integreer deze informatie met je boekhouding.

De voordelen van Exact Projectmanagement Software op een rij:

 • Altijd op tijd en correct factureren met facturatie software
 • Overzichtelijke kosten en urenregistratie
 • Meer declarabele uren
 • Vaste inkomsten door abonnementen
finance

Tijd voor de juiste strategische beslissingen

Ervaar het gemak van één oplossing voor de boekhouding, riskmanagement, financiële projectadministratie, analyses en (e-)facturatie. Of je nu één administratie hebt of met complexe, Shared Service Centers werkt. De financiële software van Exact ondersteunt je in het nemen van de juiste strategische beslissingen; lokaal en internationaal.

Haal meer uit je projectadministratie met Exact

Eenvoudige kosten- en urenregistratie

Kosten- of urenverantwoording gaat eenvoudiger dan ooit. Je hebt altijd de juiste factuur door duidelijke kosten- en urenregistratie. Via een app op de smartphone of tablet, maar ook via de laptop met behulp van Exact Projectmanagement. Stuur per project direct bij dankzij realtime voortgangsrapportages. Zo bedien je klanten nog beter.

Factureer op tijd en correct

De kosten- en urenregistratie zijn de basis voor correcte facturatie richting je klanten. Je hebt overzicht en stuurt ook eenvoudig een betalingsherinnering, mocht dat nodig zijn. Zo kost het innen van een factuur veel minder tijd.

Meer declarabele uren

Voorkom dat er geld weglekt als het aantal complexe projecten en medewerkers toeneemt. Met projectmanagement van Exact heb je grip op kosten en marges door een optimale projectbewaking. Zo verhoog je het aantal declarabele uren en dat zonder capaciteitsuitbreiding.

Vaste inkomsten in plaats van maandelijkse targets

Versterk klantenrelaties en profiteer van een voorspelbare omzet. Met Exact beheer je abonnementen op maand-, kwartaal- en jaarbasis en heb je direct inzicht in de terugkerende omzet en verwachte groei.

Jolijn

Meer weten? Neem contact op met Jolijn.

Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!