Bijzen&Dekker genomineerd voor Exact Online partner van het jaar 2023

Specialist in groothandel & logistiek

team

Meer weten over integraties?

 

 

Hoe werken wij bij Bijzen&Dekker? Bekijk het in deze video!

Wij zijn Bijzen&Dekker

En werken net even anders!

 

Bij Bijzen&Dekker geloven we niet zozeer in maatwerk, maar vooral in op maat geïmplementeerde oplossingen. “Het gebruik van standaard software leidt tot een stabielere, betere en meer duurzame oplossing”, zegt operationeel directeur Jolijn van der Plas. “Een organisatie kan bovendien meelopen in standaard updates en is uiteindelijk goedkoper uit. Neemt niet weg dat we wél altijd de breedte opzoeken, ook op het gebied van Exact.”

De kracht van integratie

Nog niet eens zo heel lang geleden was het bij veel bedrijven gebruikelijk dat het ERP-systeem zo’n beetje het complete IT-landschap coverde, een manusje-van-alles. In alles uitblinken is echter onmogelijk. Ook Exact kan dat niet. Bijzen&Dekker hanteert daarom al vele jaren een zogenaamde best of breed filosofie. Met Exact als kloppend hart en daaromheen allerlei andere oplossingen die het ecosysteem gigantisch versterken.

Wist je dat Bijzen&Dekker voor haar ERP-implementaties gebruikmaakt van alle smaken van Exact? We ondersteunen alle Exact-oplossingen, zowel Globe + als Synergy, maar ook Exact Online, met als jongste aanwinst Exact Online Premium. Groei jij? Dan groeit Exact met jou mee!

Thijs legt het uit!

Wist je dat Bijzen&Dekker door de grote variëteit aan aanvullende oplossingen in staat is om een op maat geïmplementeerde oplossing te creëren en daardoor jouw Exact-omgeving enkel zal versterken? Geen maatwerk dus en dat is wel zo transparant!

Het loopt lekker bij Hofman Animal Care

“Met Bijzen&Dekker hebben we een partner waarmee we samen op zoek gaan naar de oplossing voor ons bedrijf, met als doel verder groeien en efficiënter werken.”

Meld je aan voor het webinar ‘Het belang van integratie’ op 4 juli 2023
Blijf altijd op de hoogte! Volg ons op LinkedIn voor actuele software meldingen en updates 
Genomineerde Exact Online Partner 2023!